Home Love Daten Zó laat je weten dat je hem leuk vindt

Zó laat je weten dat je hem leuk vindt

dat je hem leuk vindt
Image by © Beau Lark/Corbis
Neen, je hoeft het helemaal niet met zoveel woorden te zeggen om je crush te laten merken dat je hem leuk vindt. Met deze tips maak je het hem in no time duidelijk.

Durf te lachen

Hysterisch giechelen kan je best laten voor wat het is, maar oprecht lachen met iets grappigs geeft hem al snel het gevoel dat jullie op dezelfde golflengte zitten. Na verloop van tijd zal hij vast wel merken dat jullie eigenlijk best wel een perfect match zijn.

You had me at ‘Hello’!

Kom je hem tegen op school? Loopt hij langs je op straat? Durf hem te begroeten en doe niet alsof je hem niet gezien hebt. Hoe wil je anders dat hij je opmerkt? Hij zal vanzelf doorhebben dat je wel interesse in hem hebt.

via Giphy

De kleine dingen

Het zit hem vaak in kleine dingen. Durf bijvoorbeeld even subtiel zijn arm aan te raken. Je hoeft hem natuurlijk niet vast te klampen want dat zou het wel even awkward kunnen maken.

Laat je ogen spreken

Zoals we al zeiden: je hoeft helemaal niet veel te zeggen om hem duidelijk te maken dat je hem leuk vindt. Durf oogcontact te maken en blijf zeker niet naar de grond staren als je hem tegenkomt. Wie weet hoe snel verdrinkt hij wel niet in jouw prachtige ogen?!

via Giphy

Bijkomende tips and tricks nodig? Die kan je hier lezen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.