Home Life Zo verlies jij je vriendinnen niet uit het oog

Zo verlies jij je vriendinnen niet uit het oog

vriendinnen
Foto via Pinterest
Stress! Druk! Je weet niet welke schooltaak je het eerst moet afwerken. Je hebt amper tijd voor hobby’s en je vriendje wil ook zo veel mogelijk afspreken. Help? Wat met je vriendinnen?

Soms is het moeilijk om de balans te vinden. Hoeveel tijd spendeer je aan je schoolwerk? Is het echt nodig om je vriendje elke dag te zien? En wanneer is het girl time? Wij geven je enkele tips om het evenwicht te vinden.

Het is niet of/of maar en/en

Tuurlijk kan je vaak afspreken met je vriendje. Maar plan op voorhand ook tijd met je vriendinnen in. Het weekend kan je toch perfect opsplitsen? Maak duidelijke afspraken, zo hou je iedereen tevreden.

vriendinnen
via Giphy

Nope, jouw vriendje hoeft niet al jouw vriendinnen leuk te vinden

En omgekeerd ook, trouwens. Zolang jij je vriendinnen leuk vindt en zolang jij gek bent op je boyfriend is er niets verkeerd. Zorg er dan ook voor dat je dat voor iedereen duidelijk maakt want op die manier voorkom je al heel wat irritante ruzies.

Uitstel is afstel, maak schoolwerk zo snel mogelijk

Je weet op voorhand dat het so-wie-so vloeken wordt op de moment dat je nog een hele hoop werk in te halen hebt. Hanteer voor jezelf de volgende regel: werk af wat je binnen het kwartier kan doen. En heb je toch een niet te overziene berg werk? Maak er dan een workdate van met je vriendinnen.

vriendinnen
via Giphy

Een simpel sms’je doet heel wat

Soms willen je vriendinnen gewoon ook eens weten hoe het met je gaat. Je hebt wel tijd om de hele tijd te sms’n met je vriendje, waarom dan niet een sms’je naar een goeie vriendin? Toon interesse en vraag wat zij net aan het doen is.

Leg die smartphone opzij

Als je afspreekt met vriendinnen hanteer je best volgende regel: geen smartphone (tenzij je natuurlijk een leuke selfie wil nemen) want sisters before misters! Maak gebruik van het moment en praat eens echt bij, zonder dat je voortdurend op je telefoon zit te loeren.

vriendinnen
via Giphy

Deze handige tips kunnen je ook goed van pas komen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.