Home Love Daten Zó zet je een crush uit je hoofd

Zó zet je een crush uit je hoofd

Neem afstand om hem/haar te vergeten.

crush uit je hoofd
© Ben White via Unsplash

Een crush hebben op iemand is het leukste wat er is! Tenzij hij/zij je liefde niet beantwoordt natuurlijk …  Dan wil je het liefst je gevoelens begraven en hem of haar vergeten. Maar hoe begin je daaraan? Wij zochten voor je uit hoe je je crush uit je hoofd zet!

1. Zoek steun bij je beste vrienden

Je moet goed onthouden dat jij écht niet de enige bent die zoiets meemaakt. Iedereen heeft wel eens een onbeantwoorde crush gehad. Vraag het bijvoorbeeld eens aan je beste vriend(in) of anderen. Hoe zijn zij ermee omgegaan? Zij hebben gegarandeerd tips voor je!

2. Neem afstand

Aangezien je crush jouw liefde niet kan beantwoorden, kan het heel lastig zijn om hem of haar de hele tijd onder ogen te komen. Neem dus afstand! Probeer elkaar zo min mogelijk te zien en zoek geen contact met elkaar. Makkelijker gezegd dan gedaan, we know. Maar dit zal je alleen maar helpen om hem/haar te vergeten!

3. Zoek afleiding

Afleiding vind je in een middagje (online) shoppen, maar ook andere boys/girls spotten, kan ervoor zorgen dat je je crush sneller vergeet. Als je je concentreert op leuke dingen en andere jongens of meisjes dan kom je in no time over die verliefdheid heen!

4. Zorg voor jezelf

Verwen jezelf eens! Een maskertje doet niemand kwaad toch? Onthou ook dat het niet aan jou ligt, maar dat jullie gewoon geen match zijn. Een trouwens: je crush weet niet wat ie mist!

5. Go with the flow

Het belangrijkste punt uit dit rijtje is eigenlijk heel simpel: ga verder met je leven! Natuurlijk zal je je eventjes rot voelen en dat is normaal, maar blijf niet de hele tijd down. Er zijn genoeg andere mensen met wie jij het leuk kan hebben en dat is precies wat je moet gaan doen: plezier maken met mensen die wél om je geven.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.