Home Love 9 signalen dat je écht super verliefd bent op je vriendje

9 signalen dat je écht super verliefd bent op je vriendje

5. Hij is de allereerste waar je aan denkt als je wakker wordt

verliefd
© Getty

Hij is de eerste persoon waar je aan denkt wanneer je wakker wordt en de laatste wanneer je gaat slapen. Bij elk leuk of minder leuk moment zou je willen dat hij erbij was en je bent er helemaal van overtuigd dat er niemand beter is dan hij. Jep, jij bent zó verliefd op je vriendje!

1. Hij is je aller-allerbeste vriend

Je kan echt over álles met hem praten. Die leraar die je niet kan uitstaan, je ouders die weer eens zeuren of zelfs dat geheim dat je eigenlijk écht niet mocht doorvertellen, maar toch doet omdat je hem voor de volle 100% vertrouwt. Ook al knikt hij enkel terwijl jij je emoties de vrije loop laat gaan, hij luistert naar je. ?

2. Je hebt echt alles voor hem over

Als hij je nodig heeft op een dag waarop jij absoluurtgeen tijd hebt, ga je toch heel je agenda omgooien om hem even gezien te hebben. Hij komt last minute een avondje film kijken? Geen probleem voor jou! Jij fietst gewoon snel naar de winkel, in de regen ahum, die nét gaat sluiten en koopt snel nog wat frisdrank en chips.

3. Hij is de allerbelangrijkste persoon in je leven

Als er iets scheelt met hem, voel jij dat direct aan. Je gaat er dan ook alles aan doen om hem wat op te beuren. Je vindt het enorm belangrijk om te weten hoe het met hem gaat, net zo belangrijk als hoe het met jezelf gaat.

4. Hij maakt je een beter persoon

Niemand is perfect, ook jullie niet. Maar sinds jullie samen zijn, heb je het gevoel dat je een nóg betere versie van jezelf bent geworden. Je straalt zelfvertrouwen uit en dat merkt je omgeving ook.

5. Hij is de allereerste waar je aan denkt als je wakker wordt

Heb je iets raars gedroomd? Of net iets super leuks? Jij denkt standaard aam hem als je wakker wordt, en wil je dromen dan ook meteen met hem delen. Gebeurt er doorheen de dag iets belangrijks? Dan bel je meteen je vriendje op.

6. Hij is standaard je hoogtepunt van de dag

Je kan niet wachten om hem tijdens de pauze op school te zien en hem een kusje te geven. Een lief berichtje van hem tovert sowieso een grote glimlach op je gezicht. De week duurt natuurlijk vééél te lang want zaterdag kunnen jullie ein-de-lijk een hele dag samen zijn, dat is pas echt je hoogtepunt van de week.

7. Hij is perfect zoals hij is

Je wil absoluut niets veranderen aan hem, hij is hélemaal perfect. Inclusief die stomme mopjes en plagerijen. Je moet er stiekem toch ook weleens om lachen.

8. Jullie ruzies duren nooit lang

Soms hebben jullie kleine meningsverschilletjes, maar na een uurtje zijn die helemaal vergeten en kunnen jullie er alweer om lachen. Zo’n dingen horen er nu eenmaal bij, maar met wat kusjes en knuffels is dat allemaal zó weer vergeten.

9. Je bent niet bang om je gevoelens aan hem te tonen

Voel je jezelf even slecht en heb je zin om te huilen? Hij is er voor jou en knuffelt je zó goed dat je even later weer kan lachen. Je kan hem de hele dag vertellen hoe verliefd je bent op hem en vraagt je totaal niet af of dat wederzijds is, dat weet je gewoon heel zeker.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.