Home Love Daten 11 dingen die jongens véél belangrijker vinden dan het uiterlijk

11 dingen die jongens véél belangrijker vinden dan het uiterlijk

8. Je bent verstandig. 

jongens
© Getty

Als je denkt een jongen verliefd op je te laten worden door topjes met een diep decolleté te dragen, think again. Ook boys hebben meer dan een mooie verpakking nodig om het pakje aantrekkelijk te vinden. Met deze 11 eigenschappen win je hem wél voor je.

1. Je bent jezelf.

Het allerbelangrijkste: jongens willen dat je gewoon jezelf bent. Geen stoere, luide of giechelende versie van jezelf, maar just you. Doe je dus niet anders voor dan je bent en maak je vooral niet te druk om wat anderen van je vinden.

2. Je kan goed luisteren.

Jongens zoeken hetzelfde als wij: iemand om tegen te praten, iemand die oprecht geïnteresseerd is in wat hij te zeggen heeft. Geef hem de kans om zijn verhaal te doen, zonder hem telkens te onderbreken of je eigen mening te roepen.

3. Je bent zorgzaam.

Stiekem willen jongens toch wel een meisje dat net zo goed voor hen zorgt als hun mamsie. Laat hem met kleine dingen zien dat je om hem geeft. Leg hem af en toe lekker in de watten en help hem als hij hulp nodig heeft.

4. Je bent spontaan.

Probeer niet te veel te plannen, maar wees spontaan en laat je verrassen. Of verras hem eens!

5. Je bent zelfverzekerd.

 Jongens vinden meisjes die zelfverzekerd zijn heel aantrekkelijk. Je weet wat je wilt en je bent niet bang om dat te zeggen. Let op! Zelfverzekerd zijn is niet hetzelfde als arrogant zijn. Daar knappen jongens – en mensen in het algemeen – helemaal op af.

6. Je bent grappig.

Boys vinden het geweldig als ze samen met je kunnen lachen. Dat je betekent niet dat je als de gekke hyena van ‘De Leeuwenkoning’ moet beginnen giechelen om elk klein mopje dat hij maakt. Maar toon dat je zelf ook weleens funny uit de hoek kan komen en plaag hem een beetje.

7. Je bent positief.

Niemand houdt van een zaag. Jouw crush of lover dus ook niet. Als je een hele dag loopt te zeuren over die ruzie met je vriendin of je bad hair day, zal hij je snel beu zijn. Trouwens, positief in het leven staan is iets dat je gewoon ook voor jezelf moet leren. Je zal er veel gelukkiger van worden.

8. Je bent verstandig. 

Nee, je hoeft echt niet alleen maar tienen te scoren om je crush eindelijk voor je te laten vallen. Wat hij wel belangrijk vindt is dat jullie samen interessante gesprekken kunnen voeren en dat je gezond verstand toont.

9. Je bent geen barbie.

Natuurlijk houdt hij er ook van als je echt een girly girl bent. Maar als jullie naar het strand gaan heb je echt geen dikke laag make-up nodig. En please don’t be a dramaqueen als je een keer een nagel breekt.

10. Je kan goed koken.

Een ouderwetse: de liefde van de man gaat door de maag. Als je eens lekker voor hem kookt, zal zijn hart voor je smelten. De volgende keer is het aan hem, natuurlijk.

11. Je geniet van eten.

Gezond eten is natuurlijk belangrijk. Maar jongens houden niet van meisjes die continue calorieën aan het tellen zijn. Zo nu en dan moet je ook lekker met hem op de bank kunnen genieten van een pizza. Maar dat zal wel geen probleem zijn, zeker?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.