Home Love 11 redenen waarom seks in het openbaar niet zo leuk is als...

11 redenen waarom seks in het openbaar niet zo leuk is als het lijkt

Niet alleen is het strafbaar, maar ook héél onhandig en gênant wanneer je betrapt wordt.

Seks
Foto: Unsplash

Het lijkt natuurlijk spannend om seks te hebben op een openbare plaats, maar er zijn ook heel wat nadelen aan verbonden. Niet alleen is het strafbaar, maar ook héél onhandig en gênant wanneer je betrapt wordt. Wij geven je 11 redenen waarom je beter voor een privéplek kiest om te rollebollen met je vriend(innet)je.

1. Het is verboden

Nu klinken we vast wel héél saai, maar seks in het openbaar mag gewoon niet. Wanneer je betrapt wordt, kan je eventueel een boete krijgen. En het risico dat ook je ouders ingelicht worden, is nog groter. Gênant!

2. Je hebt constant schrik om betrapt te worden

Net omdat het niet mag, is het zo spannend. Maar hierdoor zit je ook constant met de angst betrapt te worden. Dan heb je toch ook niet veel aan het intiem moment met je vriend(in)?

3. Het is niet echt hygiënisch

Een vrijpartij in de natuur, in de openbare toiletten, in het zwembad… Er is helemaal niets hygiënisch aan! En dan zwijgen we nog van de vreemde, storende geuren die je erbij moet nemen… Een openbaar toilet is als je het ons vraagt de walgelijkste plek, dus zet die maar helemaal onderaan het lijstje.

4. Je krijgt sowieso zand, modder of andere vervelende dingen tussen je bips

Of op andere plaatsen… Willen jullie seks hebben op het strand, in het bos of op een ander stukje natuur? Geen strak plan! Je wilt toch geen zand of modder op plekken waar dat niet hoort?

5. Je voelt je sowieso héél blootgesteld

Voel je je al wat gegeneerd om bij je lief alleen naakt te zijn? Laat staan dat je je moet uitkleden op een openbare plaats. Héél goed in je vel zal je je vast niet voelen…

6. Je verliest je evenwicht veel sneller

Als je al onhandig bent, weet je dat seks in het openbaar niets voor jou is. Maar ook niet-klunzige mensen kampen met evenwichtsproblemen in dit geval. Trust us!

7. Comfortabel ligt, zit of staat het al helemaal niet

Sowieso port er wel een of ander voorwerp in je rug of poep en is de ondergrond véél te hard. Niets gaat boven een comfortabel bed, zetel, douche, kast? Zolang het maar binnen je huismuren blijft!

8. Je hebt nergens plek om je kledij te leggen

Als je dan toch het lef hebt om helemaal uit de kleren te gaan, wat moet je er dan mee doen? Je hebt geen kapstok om ze even op te hangen hé. Wil je het écht wel doen? Zorg dan dat je voorbereid bent, door bijvoorbeeld een jurkje aan te trekken. ;-)

9. Het duurt heel lang voor je het perfecte standje vindt

Het ideale standje vinden tijdens seks is al een moeilijke opdracht op zich. Laat staan dat je dit in het openbaar moet doen. Waarschijnlijk heb je veel minder bewegingsruimte en heb je niet veel zaken om op te steunen. Niet zo easy peasy, als je het ons vraagt!

10. De temperatuur is nooit ideaal

In je huis heb je de luxe om de temperatuur te regelen. Waarom zou je voor een plek buiten kiezen? Wil je er geen verkoudheid aan overhouden? Kies dan voor de veilige optie en blijf thuis of trek op z’n minst een dikke sweater aan.

11. Meteen slapen is geen optie

Hoe zalig is het niet om na een vrijpartij in de armen van je vriend(innet)je in slaap te vallen? Wel, dit kan dus niet als jullie eerst nog naar huis moeten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.