Home Love 4 dingen die je moet doen vóór je begint aan masturbatie

4 dingen die je moet doen vóór je begint aan masturbatie

Laten we eerst beginnen met de voorbereiding.

masturbatie
© Getty

Heb je nog nooit gemasturbeerd of heb je het gevoel dat je nog altijd kan bijleren? No worries, wij zijn er voor je met de beste tips! De 6 basismasturbatietechnieken ken je al, nu moet je enkel nog weten hoe je je erop voorbereidt. Met andere woorden: waaraan moet je denken en wat moet je doen vóór je er effectief aan begint?

1. Zorg ervoor dat je alleen bent

Dit is het belangrijkste waar je aan moet denken elke keer wanneer je wil masturberen. Het laatste wat je wil is betrapt worden door je broer of je zus terwijl je jezelf aanraakt, of erger nog door je ouders! Betrapt worden tijdens seks met je vriendje is al gênant, hoe moet het dan niet voelen als je alleen bent?!

Doe het dus wanneer je alleen thuis bent of midden in de nacht wanneer je er zeker van bent dat iedereen al slaapt. Heb je een slot op je deur? Nog beter, want dan kunnen ze zelfs niet binnenkomen. Al moet je dan wel rekening houden met de vraag waarom je deur op slot is.

2. Was altijd je handen

We hopen dat je dit al weet, maar we vermelden het toch nog eens, just in case. Was al-tijd je handen voor je je vagina aanraakt. Je handen komen de hele dag in aanraking met deurknoppen, je gsm, fiets, handtas… En al die zaken bevatten superveel bacteriën, ook al denk je soms van niet. Die bacteriën kunnen infecties veroorzaken als ze in de buurt van je schaamstreek komen. Opletten dus!

3. Knip je nagels

You’ll thank us voor deze tip. Niet alleen zitten er heel veel bacteriën onder je nagels, maar ze kunnen ook enorme schade toebrengen aan je lady parts! Deze tip geldt trouwens niet alleen bij zelfbevrediging. Je vriendje heeft soms ook langere nagels en kan je dus gemakkelijk pijn doen als hij je vingert. Die tip geef je dus best ook eens door aan hem.

4. Ontspan jezelf

Ga liggen in een positie die voor jou het gemakkelijkst is, waar dat ook is en relax. Je kan bijvoorbeeld een nachtlamp aansteken, wat muziek opzetten en een comfy pyjama aandoen. Zet ook je gsm op stil, zodat je helemaal niet afgeleid wordt. Masturberen is geen taak en ook niet iets dat je snel achter de rug wil hebben. Neem er rustig je tijd voor! Masturbatie zou trouwens heel ontstressend werken, dus zet even je gedachten uit en geniet er gewoon van. Als je denkt aan andere dingen, zal je merken dat het helemaal niet zo leuk is en dat is jammer natuurlijk.

Dus sit back, relax en just enjoy!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.