Home Love 5 dingen die je absoluut niet moet doen wanneer je iemand kust

5 dingen die je absoluut niet moet doen wanneer je iemand kust

Maak er niet een té groot ding van, want daar word je alleen maar nerveus van.

kus
© Unsplash

Kussen met je crush is super spannend – en al hélemaal als het de allereerste keer is. Maar no worries: als je deze dingen vermijdt, wordt het alleen maar leuker. En zo hoort het!

1. Je veel te veel zorgen maken

Als het de eerste keer is dat je met je crush kust – of zelfs gewoon de eerste keer is dat je met iemand kust – is het héél logisch dat je overal over na gaat denken! ‘Doe ik het wel goed?’ of: ‘Moet ik stoppen? Doorgaan? HELP!’ Dat zijn hele normale gedachten, maar ze zijn absoluut nergens voor nodig. Probeer er gewoon van te genieten. Live in the moment!

2. Nadenken over de volgende keer

‘Wilt hij/zij na deze keer nog wel een keer met mij afspreken?’ Daar moet je totaal nog niet over nadenken en al helemáál niet terwijl je aan het zoenen bent. Hoe vaak komt het voor dat je met je crush kust?  Enjoy the moment, girl! Als het goed voelt, dan voelt het goed. En dus de volgende keer ook! #pinkypromise

3. Het té graag willen

Maak er niet een té groot ding van, want daar word je alleen maar nerveus van. Het is maar een kus! En daarbij: de eerste keer kussen hoeft ook niet altijd perfect te zijn. Dat verwacht niemand van je. Als je té graag wilt, vergeet je waarschijnlijk te genieten van het moment.

4. Er té veel van verwachten

Een normale kus is geen filmkus, remember that. De kans is heel groot dat jouw eerste kus misschien ergens op straat is (wanneer het niet regent!) of bij je thuis. Dat betekent niet dat jouw kus niet goed genoeg is! Zolang jij en je crush the time of your lives hebben, is het goed. Toch?

5. Doorgaan terwijl je niet wilt

Heb je het gevoel dat de klik er gewoon niet is tijdens het zoenen? Dan hoeft dat echt niet aan jouw skills te liggen – soms wil je gewoon niet, en daarmee uit. Voelt het sowieso niet fijn? Dan kun je het beste eerlijk zijn en gewoon stoppen. Er komt echt nog wel een keer dat jij er wel klaar voor bent – en met de juiste persoon. Sparks will fly!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.