Home Love Daten 5 signalen dat je crush je aan het lijntje houdt

5 signalen dat je crush je aan het lijntje houdt

Je begint hem steeds leuker te vinden, maar je weet niet of dit wederzijds is...

crush
© Unsplash

Jij en je crush kennen elkaar al een tijdje. Je begint hem dan ook steeds leuker te vinden, maar je weet niet of dit wederzijds is. Heb je het gevoel dat hij je al een tijdje aan het lijntje houdt? Check hieronder de signalen!

1. Hij doet geen moeite 

Merk je dat jij veel meer moeite voor hem doet dan hij voor jou? Dan kan dit een teken zijn dat hij je aan het lijntje houdt. Hij neemt je bijvoorbeeld niet mee op dates of toont weinig interesse. Laat hem daarom eens de moeite nemen om je echt te leren kennen.

2. Hij houdt je hand niet vast in het openbaar 

Na enkele dates is het niet gek dat je affectie toont in het openbaar. Niet iedere jongen houdt van je hand vasthouden of een kus in het openbaar, maar een goedkeurende blik als hij naast je loopt is al een manier van affectie. Houdt hij in het openbaar meer afstand dan wanneer jullie alleen met z’n tweeën zijn? Dan kan dit een van de signalen zijn dat hij je aan het lijntje houdt (of hij houdt niet van klef zijn in het openbaar).

3. Je hebt zijn vrienden of ouders nog niet ontmoet 

Wanneer hij je na een lange tijd niet meeneemt naar zijn vrienden of je niet voor wil stellen aan zijn ouders, weet je dat er iets mis is. Bedenk waarom hij dit nog niet heeft gedaan. Want als hij niets serieus met je wil, heeft het ook geen zin om je voor te stellen aan zijn vrienden of ouders…

4. Hij praat veel over zijn ex 

Een keer over je ex praten is niet zo erg, maar als dit veel gebeurt, kan het zijn dat het recent is uitgegaan of hij de breuk nog niet heeft verwerkt. Iemand die je echt leuk vindt, zal letten op wat hij zegt over zijn exen. Onthou goed dat hij juist interesse in jou moet steken en zich niet te veel bezig moet houden met zijn ex.

5. Hij heeft nog niet gezegd dat hij je leuk vindt 

Vertel jij hem weleens dat je hem leuk vindt? Let dan goed op hoe hij daarop reageert. Als hij het niet terug zegt of als hij zich ongemakkelijk voelt, kan het zijn dat het gevoel niet wederzijds is.

Herken jij een of meerdere signalen? Dan kan het zijn dat hij je aan het lijntje houdt. Vraag jezelf dan af wat jij precies wil en laat hem duidelijk weten wat dat is. Als je echt een serieuze relatie wil, verdien je véél beter dan de bovenstaande puntjes. Good luck, girl!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.