Home Love Daten 5 signalen dat je ex je terug wil

5 signalen dat je ex je terug wil

ex
Foto: We Heart It
Wat er ook tussen jou en je ex is gebeurd, er is een einde aan gekomen. De één is er misschien na een week al overheen, en de ander heeft er jaren voor nodig. Maar niet elke oud-lover laat je zomaar gaan, soms zijn er duidelijke signalen dat hij je terug wil. Herken jij je ex hierin?

Belangrijk is dat je eerlijk bent tegen je ex, én tegen jezelf. Het is niet eerlijk om hem aan een lijntje te houden, maar je bent ook niet verplicht om hem terug te nemen.

1. Hij liket en reageert op al je posts op Instagram.

Heel vreemd is het niet dat hij je foto’s liket, jullie kunnen immers als vrienden uit elkaar gegaan zijn. Maar wanneer hij ‘hot ?’ of ‘?’ reageert, lijkt het wel alsof hij andere bedoelingen heeft. Contact opzoeken met jou via sociale media is een move met weinig risico’s. Op deze manier kan hij zien of jij ingaat op zijn flirterige reacties.

2. Je komt hem wel erg vaak tegen.

Goed, het is onvermijdelijk om je ex tegen te komen als jullie bij elkaar in de buurt wonen of als jullie dezelfde vriendengroep hebben. Maar er zijn grenzen. Heb jij het gevoel dat hij opeens op plekken komt waar jij vaak bent? Grote kans dat je ex dit doet omdat hij wéét dat hij je er tegen het lijf zal lopen.

3. Hij praat over de leuke tijden die jullie hadden. 

‘Herinner je die keer dat we samen een taart bakten en dat het helemaal mislukte?’. Toegegeven: dat waren ook hele leuke tijden, en dat is precies wat hij wil dat je denkt. Door alle leuke herinneringen weer naar boven te brengen, hoopt hij je weer verliefd te krijgen.

4. Hij maakt rare excuses om met je te praten.

Als je ex weer contact zoekt, hoeft daar niet meteen iets achter te zitten. Maar als hij keer op keer met een flauw excuus komt, is de boodschap wel duidelijk: hij wilt je terug. Blokkeer hem als het je irriteert. Je bent niet verplicht om naar zijn rare smoesjes te luisteren.

5. Hij vraagt je of je iemand aan het daten bent.

Het is niet moeilijk om een ex jaloers te maken. Het enige wat je nodig hebt, is iemand in wie je interesse kan tonen. Jaloezie hoeft daarom ook niet te betekenen dat hij je terug wil, het zou andersom ook pijn doen. Als hij je constant vragen stelt over je nieuwe lover en hem belachelijk maakt, is er waarschijnlijk meer aan de hand. Laat hem duidelijk weten hoe je je bij deze situatie voelt.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.