Home Love 6 dingen die je zeker níet moet doen als je voor ’t...

6 dingen die je zeker níet moet doen als je voor ’t eerst een vriendje hebt

Is het éindelijk official met die leuke jongen? Yay, gefeliciteerd! Geniet maar volop van de vlinders in je buik die tekeergaan, maar pas op dat je deze klassieke fouten niet maakt. 

1. Je girl squad laten vallen

Tuurlijk wil je in het begin super vaak bij je boyfriend zijn, maar vergeet je vrienden niet. Uiteindelijk staan vriendinnen altijd voor je klaar, in good and bad times!

2. Niet jezelf zijn

Zorg ervoor dat je al vanaf het begin de crazy you kunt zijn bij je vriendje. Niets vervelender dan je in moeten houden bij je crush!

3. School laten vallen

Hoe graag je ook tijd met je boyfriend doorbrengt, verlies school niet uit het oog! Echt, het valt goed te combineren als je van tevoren een planning maakt voor al je toetsen.

4. Dingen doen waar je nog niet klaar voor bent

Dat je een relatie hebt betekent niet dat je zomaar aan alle verwachtingen van je vriendje moet voldoen. Als hij je écht leuk vindt, zal hij wachten totdat jij er klaar voor bent!

5 tekenen dat je niet klaar bent voor de eerste kus

9 signalen dat jij nog niet klaar bent voor de eerste keer

5. Hem niet voorstellen aan je ouders

Je ouders zijn natuurlijk razend benieuwd naar je eerste lief. Als jullie hebben besloten het official te maken, verdienen je ouders ook te weten wie de gelukkige is. Neem hem na een tijdje dus een keer mee voor het avondeten bij jou thuis!

6. Social media spammen met je relatie

Hoe leuk het ook is om alles te delen op Instagram en Snapchat, beperk je uploads een beetje want je vrienden zullen gek worden van je. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat mensen die minder vaak iets over hun relatie posten op social media, gelukkiger zijn!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.