Home Love 6 tekenen dat je in een slechte relatie zit

6 tekenen dat je in een slechte relatie zit

relatie
weheartit.com

Soms zijn het heel kleine dingen, zoals het geluid dat hij maakt als hij chips eet of het feit dat hij je lievelingskleur nog steeds niet weet, maar zijn dit échte problemen of gewoon kleine dingen die niet echt veel uitmaken? Toch hebben die trekjes bij je vriendje waar jij je zó aan ergert niets te maken met zijn gedrag, maar wel met jouw gevoelens over de relatie en hem. Wij geven je 6 tekenen dat je in een slechte relatie zit en er misschien beter mee kan stoppen.

1. Jullie zijn niet meer zo intiem als vroeger

In het begin is het normaal dat je duizend vlinders in je buik hebt en je áltijd samen wil zijn. En het is natuurlijk ook heel normaal dat je na een tijdje je ups en downs hebt, maar als je al een paar maanden zoiets hebt van ‘ik heb écht geen zin om mijn vriendje te zien’ of je hebt niet meer de intentie om hem een kusje te geven, dan moet er wel een alarmbelletje gaan rinkelen.

2. Jullie maken niet meer zoveel plezier samen

De gezondste relaties zitten vol positiviteit en gelukkig zijn. Die gelukkige momentjes samen helpen je om te ontstressen en er voor elkaar te zijn als je elkaar nodig hebt. Als je samen bent, moet het mogelijk zijn om jullie helemaal af te sluiten van de rest van de wereld en uitsluitend te genieten van elkaar. Als je geïrriteerd bent of stress ervaart wanneer je bij je vriendje bent, komt jullie relatie misschien in de gevarenzone.

3. Jullie gedragen je respectloos

Wanneer je sarcastische en kritische dingen gaat zeggen tegen je vriendje of hij tegen jou, is dat geen goed teken. In een relatie is het superbelangrijk om elkaar te respecteren, number one rule. Als hij gemene dingen tegen je zegt, maar met een sarcastisch ondertoontje, pas dan maar goed op.

4. Jullie hebben meer aandacht voor jullie gsm’s dan voor elkaar

Als je samen bent, wees dan écht samen. Leg je telefoon even weg of zet hem uit. Als jullie altijd op je gsm’s zitten, kan dit een teken zijn dat je ongeïnteresseerd bent of elkaar afwijst, écht niet leuk…

 5. Andere mensen hebben voorrang op je relatie

Natuurlijk hebben je vriendje en jij tijd apart nodig. Jij wil wel eens met je vriendinnen gaan shoppen en hij gaat graag met z’n vrienden gamen. Maar als je vriendje er constant voor kiest om bij zijn vrienden of klasgenoten te zijn, dan is dat een probleem. Zéker als jullie een date night hebben gepland, en hij laat last minute afweten om bij zijn vrienden te hangen.

6. Je vriendje houdt je op afstand

Hij vertelt je niet meer alles, hij knuffelt je niet meer, je weet bijna niets meer over z’n leven… Waarom zou je samen zijn als jullie stilletjes vreemden worden voor elkaar?

Het is supermoeilijk om een slechte relatie te beëindigen, maar je zal je zoveel gelukkiger voelen op lange termijn, écht waar. Vergeet niet dat je geweldig bent, dus je hoeft je tijd echt niet te verspillen aan mensen die je niet verdienen. ?

Meer love:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.