Home Life Deze 6 types heb jij in je vriendinnengroep zitten

Deze 6 types heb jij in je vriendinnengroep zitten

Ben jij de therapeut, de mama of de allesweter van de groep?

vriendinnen
© Brooke Cagle via Unsplash

Onze girl squad is een van de belangrijkste dingen in ons leven. Je vertelt hen alles, jullie doen leuke uitstapjes samen en je kan áltijd op ze rekenen. En dat terwijl jullie allemaal zo verschillend zijn qua karakter. Gek, toch? Deze 6 types herken jij in je vriendinnengroep.

1. Het feestbeest

Deze vriendin is altijd in voor een leuke avond en met haar heb je dan ook ongelooflijk veel plezier. Ze weet precies hoe ze iedereen kan overtuigen om een avondje chillen in te ruilen voor een dansfeestje. Soms is ze misschien een beetje gek, maar ze is ook erg betrouwbaar en zal nooit over je oordelen. Ze beurt je ook meteen op als het thuis of met je vriend(innet)je even wat minder gaat.

2. Het mamaatje 

Deze vriendin maakt zich altijd zorgen om iedereen in je vriendinnengroepje. Ze is de eerste die je zal waarschuwen als je bij een foute jongen/meisje in de buurt komt. Ze is ook degene aan wie je een pleister kan vragen als je een blaar hebt opgelopen door die hoge hakken. Want ja, zij heeft altijd een mini-EHBO-kit in haar handtas. Pleisters, pijnstillers of tampons? She’s got you covered.

3. De grote mond

Deze vriendin zegt altijd precies wat ze denkt en is extreem direct. Daardoor kunnen jullie soms botsen, maar uiteindelijk heb je echt veel aan haar. Als jouw vriend(in) niet zo lief is, denkt zij er geen twee keer over na om er iets van te zeggen. En als je ruzie hebt? Dan is zij de eerste die voor je opkomt. Ze gaat door vuur voor jullie girl squad!

4. De therapeut

Ze kan supergoed luisteren en is dus ook de eerste persoon aan wie je je problemen vertelt. Ze staat altijd voor je klaar en leeft zich helemaal in in jouw situatie om je zo het allerbeste advies te geven. Ook tijdens haar examens of ’s nachts maakt ze tijd voor je als je ergens mee zit. Een echte keeper, deze vriendin!

5. De getrouwde vriendin

Deze vriendin heeft al een miljoen jaar hetzelfde lief. Very cute, maar soms ook wel een klein beetje irritant, want ze kan over niets anders praten. Hij/zij is er ook vaak bij en maakt dus zelfs al een beetje deel uit van jullie vriendinnengroepje. Zij is so-wie-so degene die de huisje-tuintje-kindjegoals waarmaakt.

6. De állesweter

Zij weet letterlijk alles over iedereen. Als je een nieuwe persoon ziet zitten, kan je zijn/haar naam nog niet eens uitspreken, of ze heeft al ontdekt wat zijn/haar favoriete eten is en hoe oud zijn/haar nichtje vorig weekend is geworden. Ze is van alles op de hoogte en vertelt je ook steeds de nieuwste gossip. Met andere woorden: ze bespaart jou en je vriendinnen een hoop werk.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.