Home Love 7 manieren om te flirten zonder een woord te zeggen

7 manieren om te flirten zonder een woord te zeggen

1. Hou oogcontact voor langer dan drie seconden

flirten
© Getty

Geloof het of niet, je hoeft écht niet perse met je crush te praten om te flirten. Probeer één – of meerdere, maar niet tegelijkertijd – van deze subtiele, stille flirttechnieken en hopelijk begrijpt hij/zij de hint.

1. Hou oogcontact voor langer dan drie seconden.

Drie seconden klinkt misschien heel kort, maar wanneer je blik op die van hem/haar gefocust is, kan dat heel lang voelen. Lang, maar zalig.

2. Oefen een goed postuur.

Zitten of staan met een rechte rug laat zien dat je zelfverzekerd bent en geïnteresseerd in het gesprek. Wanneer je onderuitgezakt zit, laat je juist het tegenovergestelde zien en denkt je crush waarschijnlijk dat je niet wil praten.

3. Lach!

Klinkt heel simpel, maar soms vergeten we écht te glimlachen – zeker als je last hebt van een resting bitch face. Een smile laat zien dat je aardig en toegankelijk bent. Lach naar hem/haar wanneer jullie blikken elkaar kruisen en hij/zij zal je zeker opmerken.

4. Raak hem/haar aan.

Je hoeft je crush niet elke seconde aan te raken, maar af en toe ‘per ongeluk‘ zijn/haar elleboog raken tijdens een gesprek kan geen kwaad. Of doe het juist duidelijk met opzet, bijvoorbeeld door een hand op zijn/haar arm te leggen terwijl je vraagt hoe de vorige les ging.

5. Speel met je haar.

Gooi je haar af en toe achter je schouders en expose je nek. Ook kan je doen alsof je je haar goed probeert te leggen. Omdat iedereen er aantrekkelijk uit wil zien bij zijn/haar crush, laat dit zien dat je indruk wil maken op hem/haar.

6. Leun naar hem/haar toe wanneer hij praat.

Als je iets meer naar hem/haar toe leunt wanneer hij/zij aan het praten is, laat je zien dat je interesse hebt in hetgeen dat hij/zij vertelt.

7. Volg hem/haar op social media

Iemand toevoegen op Facebook en volgen op Instagram wil niet meteen zeggen dat je hem/haar leuk vindt, maar wel dat je in contact wil blijven met die persoon.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.