Home Love Daten 7 soorten sms’jes die je kan sturen om een gesprek te starten...

7 soorten sms’jes die je kan sturen om een gesprek te starten met je crush

Succes gegarandeerd!

crush
© Unsplash

We weten dat het super duper moeilijk is om een gesprek te starten met je crush. We’ve all been there! Je wil heel graag praten, maar je hebt geen idee over wat en je wil natuurlijk ook niet raar overkomen. Daarom sommen wij enkele soorten sms’jes op die je kan sturen naar je (hopelijk) future bae. Succes gegarandeerd!

1. ‘Hé, ik denk dat ik jou heb gezien vandaag?’

Oké, we geven toe, super lame, maar het werkt écht. Tenminste als je crush ook maar een beetje interesse heeft in jou. Ook al heb je niemand gezien die zelfs maar op hem/haar leek, toch kan je sturen naar je crush dat je denkt dat je hem/haar hebt gezien. Hij/zij kan dan antwoorden met ‘Nee, dat was ik niet hoor!’ of als hij/zij effectief was waar jij was ‘Oh, ik heb je niet gezien!’. Hiermee krijg je de kans om te praten over wat jullie hebben gedaan vandaag en dat is de perfecte start van een gesprek. Het klinkt wat vreemd, maar het werkt echt vaak. En trouwens, wat heb je te verliezen?

2. Stuur een funny meme.

Zie je een grappige meme of GIF passeren op je tijdlijn en moet je meteen aan je crush denken? Stuur het hem/haar dan door! Het is dé perfecte manier om te flirten, want als hij/zij het grappig vindt, zal hij/zij positief reageren en misschien zelfs eentje terugsturen. Zo ziet je crush ook dat je een gevoel voor humor hebt en people like that! Als hij/zij het helemaal niet hilarisch vindt, weet je meteen dat hij/zij niet echt humor heeft, want wie vindt memes nu niet hilarisch?! You don’t need that kind of negativity in your life! Stuur natuurlijk niets door dat je zelf niet grappig vindt of niet snapt hé… Dat kan awkward worden.

3. Vraag of er huiswerk is.

Superhandig natuurlijk als je met je crush in klas zit! Je hebt al-tijd een excuus om iets te vragen. Doe alsof je het niet meer weet en vraag of er nu huiswerk was of niet. Als hij/zij zegt van wel, kan je ook nog eens samen klagen over al het werk. Als hij/zij echt zin heeft om te praten, kunnen jullie over de les en leerkrachten praten! De ideale start van een gesprek. ‘Ik vind leerkracht x echt niet tof! Hé, ik ook niet!’. Op school hebben jullie snel genoeg onderwerpen om over te babbelen.

4. Sms ‘per ongeluk’ iets.

Stuur echt iets super random, zoals een kort sms’je of een emoji. Hij/zij zal in de war zijn en zich afvragen wat je hiermee bedoelt. Was het een fout of met opzet? De kans zit er dik in dat hij/zij nieuwsgierig genoeg is om je terug te sms’en!

5. Vertel dat hij/zij in je droom voorkwam.

Stel je voor dat je crush zegt dat hij/zij van je gedroomd heeft, hoe zou je zelf reageren? Als je hem/haar wat op een schattige manier vertelt dat hij/zij in je droom voorkwam, weet hij/zij dat je sowieso aan hem/haar denkt. Je droomt namelijk van dingen die je bezighouden in het leven. Iedereen vindt het leuk om te weten dat iemand aan hen denkt, je crush dus ook! Die zal zich heel gevleid voelen of hij/zij kan het ook een beetje vreemd vinden. Het hangt er eigenlijk vanaf waarover de droom ging. Denk dus goed na wat je hem/haar vertelt, want als je zegt dat je over hem/haar gedroomd hebt, zal hij/zij natuurlijk willen weten wat precies.

6. Vraag naar een vorig gesprek.

‘Wat was dat weer dat je mij vorige week vertelde?’. Begin over iets uit een vorig gesprek. Dat is een goede manier om een nieuw gesprek te starten. Je zet het gesprek verder op een ander moment en zo toon je ook dat het je wel degelijk interesseerde. Heeft je crush iets verteld over een serie waar hij/zij naar kijkt? Vraag dan nog eens naar de naam, ook al weet je het wel nog, en zeg dat je heel graag zou willen kijken. Als hij/zij antwoordt, kan je de show alleen bekijken (dan heb je altijd iets om over te praten) of je kan ook vragen om (virtueel) samen te kijken. Dan heb je meteen een date te pakken. Zorg er wel voor dat die tv-serie je wel degelijk interesseert! Je mag nooit doen alsof je iets leuk vindt om je crush voor je te winnen. Na een tijdje heeft die persoon dat toch door!

7. ‘Ik heb net iets gezien dat me echt aan jou deed denken.’

Sms je crush dat je aan hem/haar dacht toen je iets zag en vertel ook wat! Iedereen vindt het leuk om te weten dat mensen aan hen denken. Zeker als het gevoel dat jij hebt wederzijds is. Het zal gegarandeerd zijn/haar ego strelen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.