Home Love Daten 7 struggles die je doormaakt als het nog niet official is met...

7 struggles die je doormaakt als het nog niet official is met die ene jongen

3. Je weet niet wat je tegen andere jongens moet zeggen

niet officieel samen
© Guilian Fremaux via Unsplash

Je bent al een tijdje aan het daten met een heel leuke jongen en ziet hem ook echt als een potentiële boyfriend, maar jullie hebben nog niet echt een relatie. En dat gaat gepaard met een paar grote struggles.

1. Je weet niet hoe je hem moet voorstellen

Er valt een ongemakkelijke stilte wanneer je hem voorstelt aan mensen, want je weet echt niet hoe je hem moet noemen. ‘Ehm.. dit is.. een goede vriend van mij.’

2. To share or not to share?

Is het nu wel of niet oké om een foto van jullie twee te delen op Instagram of Snapchat?

3. Je weet niet wat je tegen andere jongens moet zeggen

Andere jongens weten nog niet dat jij bijna een relatie hebt, dus flirt iemand af en toe nog met je op sociale media. Zeggen dat je al een vriend heb, kan ook niet echt, want het is nog niet officieel. Lastig!

4. En dan nog je ouders…

Moet je je ouders vertellen over hem? Als het nog niet official is, ben je misschien bang dat je hem voor niks aan hen voorstelt of dat het hem afschrikt.

5. Een cadeautje zoeken is écht vervelend

Oh no, hij is jarig. Wat moet je hem geven? Iets wat overduidelijk voor koppels bestemd is, of juist iets wat ‘we zijn goede vrienden’ schreeuwt?

6. Die ongemakkelijke vragen van mensen

Wanneer jullie samen op een feestje of andere gelegenheid aankomen en mensen vragen de hele tijd of jullie een relatie hebben… awkward!

7. Je weet niet wat je met concurrentie moet

Een klasgenoot vertrouwt je toe dat ze een jongen ziet zitten, en die blijkt precies de persoon te zijn waar jij mee aan het daten bent. Je kan moeilijk zeggen dat hij al bezet is, maar wat moet je dan wel doen? Ugh!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.