Home Love 7 tips om doucheseks makkelijker te maken

7 tips om doucheseks makkelijker te maken

Er is veel om rekening mee te houden...

doucheseks
© Getty

Wanneer je de eerste keer achter de rug hebt met je lief, willen jullie misschien overgaan op andere dingen. Zoals doucheseks! Het is natuurlijk opwindend om seks te hebben onder stromend water, maar het is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom geven wij 7 tips die jullie spannende avontuurtje iets vlotter doet verlopen.

1. Zorg ervoor dat je alleen thuis bent.

Net zoals bij seks in een bed, is het handig als je alleen thuis bent. Als jullie samen slapen, kan je dat ‘s nachts nog over het hoofd zien. Maar douchen doe je natuurlijk niet in het midden van de nacht als je ouders al slapen. Zorg er daarom voor dat jullie alleen thuis zijn. Je ouders zullen het misschien niet zo leuk vinden om jullie samen uit de badkamer te zien komen of andere geluiden dan de waterstraal te horen.

2. Sluit de deur.

Ook al zijn jullie alleen, toch is het aangeraden om de deur altijd op slot te doen. Je weet maar nooit wie er vroeger thuiskomt dan verwacht. Better safe than sorry!

3. Regel de warmte al op voorhand.

Zorg ervoor dat de warmte van het water perfect is voor jullie eraan beginnen. Dat zal jullie heel wat rillingen en kreten besparen tijdens de daad. Blijf er ook niet té lang onder staan, want dan gaan jullie al snel op verschrompelde pruimen lijken. En uitleggen waarom de waterrekening zo hoog is deze maand is ook geen pretje.

4. Hou de standjes simpel.

De eerste keer samen in de douche zal je merken dat je niet zoveel beweegruimte hebt. Tenzij je een gigantische inloopdouche hebt natuurlijk. De meesten onder jullie hebben vast een douchecabine en dat is niet de meest praktische plek om seks te hebben. Ook zorgt het water ervoor dat jullie allebei nogal glad en glibberig zijn. Toch is het niet onmogelijk! Kies gewoon voor makkelijke standjes waarbij je allebei genoeg steun hebt. Met andere woorden: hang niet de acrobaat uit, want dat zorgt voor ongelukken.

5. Doe overbodige spullen weg.

Een badeend, duizend producten en een rugspons zullen jullie niet nodig hebben tijdens de natte vrijpartij. Gooi die spullen daarom allemaal de douche uit voor je eraan begint. Denk er wel aan om ze nadien terug te leggen.

6. Was elkaar.

Het is logisch dat je je wast als je onder de douche staat, maar je kan ook elkaar wassen. Zie het als een vorm van voorspel. Daarbij kiezen jullie natuurlijk zelf hoe ver jullie erin gaan, maar een massage met de douchespons kan al mirakels verrichten.

7. Blijf weg van de deur.

In the heat of the moment kan het natuurlijk gebeuren dat jullie plots tegen de douchedeur staan, maar we raden toch aan om daar goed mee op te letten. Geen van beiden wil plots met de deur en al uit de douche liggen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.