Home Love Deze 8 dingen vindt je vriendje vervelend, maar mag je gerust doen

Deze 8 dingen vindt je vriendje vervelend, maar mag je gerust doen

vriendje
Je houdt van je vriendje, dus je wil hem zeker niet irriteren. Maar het is on-moge-lijk om hem 24/7 tevreden te houden, toch? Wij sommen voor jouw de 8 dingen op die hij vervelend kan vinden, maar die je toch gerust mag doen.

1. Hem helpen herinneren aan dingen

Je mag hem best meerdere keren per dag vertellen dat z’n kamer een mesthoop is. Hij vindt dat vast niet leuk om te horen, maar so be it. Jij moet er tenslotte ook in leven ?.

2. Te veel berichtjes sturen of bellen

Als jullie elkaar een dag moeten missen, heb je hem natuurlijk een heleboel te vertellen. Vertel hem alles, hij heeft tenslotte een relatie met je.

3.  Eerlijk zijn over z’n kledingkeuze

Sommige jongens weten echt niets van mode. Als je jouw vriendje de deur uit ziet lopen in iets wat ééécht niet kan, moet je dat gewoon zeggen. Hij zal zich misschien een beetje beledigd voelen, maar uiteindelijk zal hij je dankbaar zijn.

4. Vragen of hij je wil helpen

Stel, je hebt hulp nodig met die moeilijke taak of met het veranderen van je kamer, vraag je vriendje dat dan. Eerst zal hij misschien wat mopperen, maar uiteindelijk zal hij zich helemaal ‘dé man’ voelen als hij die zware kast opzij kan duwen.

5. Hem een avondje verlaten voor een girlsnight

Natuurlijk heb jij ook qualitytime nodig met je vriendinnen. Voel je niet schuldig tegenover je vriendje, zo kan hij ook iets leuks doen met zijn vrienden.

6. Vragen of hij voor je wil zorgen

Je voelt je niet zo goed en wilt het liefste dat je vriendje voor je zorgt. Vraag hem of hij een soepje wil maken of wat keeltabletjes wil halen bij de apotheek. Daar is écht helemaal niets mis mee.

7. Een beetje me-time nemen

Soms heb je natuurlijk ook wat tijd voor jezelf nodig. Een goed boek lezen, een warm bad nemen, de hele avond series kijken… Neem de tijd om even helemaal te ontspannen.

8. Hem vragen om mee te gaan op familieweekend

Hij zal waarschijnlijk niet staan te springen om een heel weekend weg te gaan met jouw ganse familie, maar het is belangrijk dat hij erbij is. Als je echt ‘forever together’ wil blijven blijven met je vriendje, is het natuurlijk wel een must dat hij met iedereen overweg kan. En je bent een weekendje weg, win-win!


Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.