Home Love Daten 8 tekenen dat je niet meer verliefd bent op je vriendje

8 tekenen dat je niet meer verliefd bent op je vriendje

verliefd
Ernaar uitkijken je liefje terug te zien om hem dan meteen weer te missen als je weggaat. Wat een zalig gevoel! Of toch niet? Hieraan merk je dat je misschien niet meer zo verliefd bent op je lover.

1. Je hebt eigenlijk meer zin om met je vriendinnen af te spreken dan met hem.

Natuurlijk spreek je altijd graag af met je vriendinnen. Maar als je hen heel het weekend hebt gezien en je dan nóg liever je zondagavond bij je bestie zou doorbrengen dan bij hem, mag je beginnen twijfelen aan je gevoelens.

2. Je laat hem vaker wachten als hij een berichtje heeft gestuurd.

Vroeger wachtte je met je smartphone in je hand op een lief berichtje van je vriendje. Nu ben jij degene die hém laat wachten, zelfs als hij iets cute heeft gestuurd.

3. Je vindt het niet meer erg als hij niet reageert op je berichtjes.

Je stuurt niet alleen zelf niet meer direct terug, je bent zelfs niet teleurgesteld als hij het ook niet doet. Geobsedeerd zijn door je smartphone is natuurlijk nooit goed, maar zo’n nonchalante houding verraadt veel.

4. Je hebt geen zin meer om te knuffelen of om een kusje te krijgen van hem.

Je voelt je er super schuldig over, maar je kan het ook niet veranderen.

5. Als je je boyfriend niet ziet, mis je hem ook niet.

Vroeger miste je hem al als hij even naar de toilet ging…

6. Je betrapt jezelf erop dat je veel minder aan hem denkt.

In het begin kon je je totaal niet concentreren in de klas door alle vlinders in je buik, terwijl je nu aan het einde van de schooldag plots beseft dat je amper aan hem hebt gedacht. En dat je bent vergeten terugsturen op z’n berichtje van daarnet (zie puntje 2).

7. Hotties vallen nu ineens weer op.

Iedereen verbleekte bij de mooie ogen, de zachte haren en de perfecte body van jouw vriendje, maar nu zie je andere jongens plots terug staan. Was die ene jongen van je klas vorig schooljaar ook al zo knap? Ja hoor, maar toen was jij nog dolverliefd op je lief…

8. Je begint je liefje meer als een vriend te zien.

Niet meer verliefd zijn betekent niet dat je ’t niet meer leuk vindt om bij hem te zijn. Je kan het nog altijd fijn vinden om samen een filmpje te zien of iets anders leuks te doen. Maar heb je hetzelfde gevoel bij hem als bij je vriendinnen? Dan heb je hem gedegradeerd tot vriend. En  dan is het je plicht hem dat zo snel mogelijk te laten weten…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.