Home Love 8 dingen die even erg zijn als vreemdgaan

8 dingen die even erg zijn als vreemdgaan

vreemdgaan
Foto: Instagram @gigihadid
Je vriendje bedriegen is zonder twijfel een big no no. Maar naast vreemdgaan zijn er ook andere dingen die de band tussen jullie kan kapotmaken zonder dat je het doorhebt. Het begint vaak heel onschuldig, maar kan al snel uitgroeien tot grote frustratie aan beide kanten. Lees hieronder of jij je schuldig maakt aan deze dingen:

1. Dingen verbergen en liegen tegen je vriend

Ook al zijn het leugentjes om bestwil, liegen is nooit de oplossing. Als de waarheid later naar boven komt, kan dat voor ernstige trust issues zorgen tussen jou en je partner. Als je iets doet en je verbergt het uit schrik dat het je partner kwetst, doe het dan gewoon in de eerste plaats niet.

2. Hem geen affectie geven

Als je de hele tijd doet alsof je het allemaal niets kan schelen, zal dat jullie uit elkaar drijven. Of het nu diepgaande gesprekken of dikke knuffels zijn, gun je vriend af en toe wat affectie.

3. Zelden met hem praten

En we hebben het dan niet over sms’en. Als iets in jullie relatie je dwarsligt, praat er dan over met hem! Als je dat niet doet, hopen de frustraties zich op en ontploft de bom binnen de kortste keren.

4. Ruzie maken over de stomste dingen

We know, jongens kunnen soms echt vervelende wezens zijn. Maar vaak hebben ze het niet eens door als ze iets fout doen. Tel de volgende keer gewoon tot tien als hij weer one of those moments heeft.

5. Je vriend kleineren

We haten het allemaal als iemand ons kleineert. Door dat te doen kan je iemands zelfvertrouwen echt naar beneden halen. Behandel iedereen – en zeker je vriendje – hoe je zelf behandeld zou willen worden.

6. Altijd je eigen zin willen krijgen

Je kunt niet altijd krijgen wat je wilt. Een relatie draait om geven en nemen.

7. Ziekelijk jaloers zijn

Vertrouw je vriend – tenzij er af en toe serieuze red flags zijn. Constant je vriend controleren en hem beschuldigen van alles, zal hij héél snel beu zijn.

8. Jezelf anders voorstellen dan je bent in het begin van jullie relatie

Zeg niet dat je een superstoere chick bent als je daarna begint te zweten van angst in de botsauto’s. Wees gewoon eerlijk. Als hij je dan niet leuk vindt, dan is dat zijn loss.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.