Home Love 9 manieren waarop jij je crush gemengde signalen stuurt

9 manieren waarop jij je crush gemengde signalen stuurt

5. Je laat niet zien dat je met hem wil praten

crush
© Getty

Wanneer je een crush hebt, probeer je altijd zo cool mogelijk over te komen. Daar is niks raars aan, maar sommige dingen die je doet, kunnen wel de reden zijn waarom hij nog geen move heeft gemaakt. Misschien doe je ‘m zo denken dat je hem helemaal niet zo leuk vindt?

1. Je flirt met vrienden van je crush in plaats van met hem

Hoewel films ons soms anders willen doen geloven, heeft het echt geen zin om te flirten met zijn vrienden om je crush jaloers te maken. Hij zal juist denken dat je hem niet ziet zitten en zijn friends leuker vindt.

2. Je wacht tot hij je eerst een berichtje stuurt

Misschien is hij wel heel verlegen of heeft hij tot nu toe elke keer het gesprek moeten beginnen. Juist daarom is het niet slecht om af en toe als eerste te sturen. Plus, dit laat zien dat je écht graag met hem praat, anders zou je geen gesprek beginnen.

3. Je reageert uren later op zijn berichten

Het is begrijpelijk dat je niet te clingy over wil komen, maar wacht niet te lang met het reageren op zijn berichten. Je wil hem laten zien dat je geïnteresseerd bent, niet dat je zo veel betere dingen te doen hebt dan met hem praten, toch?

4. Je bent heel sarcastisch

Sarcasme is een geweldig iets, maar soms moet je ’t kunnen wegstoppen. Als je altijd sarcastisch bent, kan hij denken dat ook echt álles wat je zegt niet gemeend is. Dus ook als je zegt dat hij er leuk uitziet, bijvoorbeeld. Vertel hem dus wanneer je serieus en wanneer je sarcastisch bent.

5. Je laat niet zien dat je met hem wil praten

Praat je weleens met hem met je armen over elkaar, weinig oogcontact en geef je korte antwoorden? Jij weet dat je gewoon een beetje verlegen of zenuwachtig bent, maar hij ziet het als een gebrek aan interesse. De kans is heel klein dat hij na zo’n gesprekken nog gelooft dat je ’n crush hebt op hem.

6. Jullie spreken alleen af met andere mensen erbij

Misschien ben je bang dat hij meteen denkt dat het een date is, maar een afspraakje met alleen jullie twee hoeft niet perse een date te zijn. Je kan desnoods vragen of jullie samen kunnen leren voor een test.

7. Je praat niet tegen hem op school

Jullie praten de hele tijd via WhatsApp met elkaar, maar als je je crush op school ziet wil je hem het liefst ontlopen. Laat hem zien dat je hem ook in real life leuk vindt door bijvoorbeeld dag te zeggen in de gang.

8. Je speelt te veel hard to get

Dit zorgt er vaak voor dat hij afknapt omdat hij denkt dat je hem helemaal niet ziet zitten. Dus negeer hem niet te vaak en probeer meer te babbelen met hem.

9. Je vertelt hem niet dat je hem leuk vindt

Duhh! Het kan heel lastig zijn om iemand te vertellen dat je diegene écht heel graag hebt, maar dan weet je tenminste ook zeker dat je geen gemengde signalen afgeeft. Eerlijkheid duurt het langst, zeker in de liefde!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.