Home Love 11 creepy dingen die je stiekem doet als je een crush hebt

11 creepy dingen die je stiekem doet als je een crush hebt

7. In plaats van zijn/haar echte naam gebruik je een codenaam.

crush
© Brooke Cagle via Unsplash

Een crush hebben op de middelbare school is de normaalste zaak ter wereld. Sommige meisjes hebben er maar eentje tijdens hun hele schoolcarrière, andere hebben er tientallen. Eén ding is zeker. Elk meisje dat een oogje op iemand heeft, doet stiekem deze creepy dingen.

1. Je stalkt hem/haar op Facebook en Instagram.

Elke foto of status die je crush post, heb je meteen gezien. En natuurlijk stuur je constant screenshots daarvan naar je best friends. Zo kunnen zij meezoeken naar een eventuele hint die bewijst dat hij/zij ook aan jou denkt.

2. Jullie toekomst is al helemaal gepland.

Zelfs nog voor jullie eerste date plaatsvindt. Kleine tip: hou die toekomstplannen nog maar even voor jezelf tot hij/zij er ook klaar voor is.

3. Op elk moment van de dag weet je waar je crush uithangt.

Dat is dan ook de plek waar jij afspreekt met je besties. Met de fantastische app Swarm is het tegenwoordig ook niet moeilijk om iemand te stalken. Overal waar hij/zij zich incheckt, ben jij te vinden! Je crush zal zich ooit wel vragen moeten stellen, toch? Wie weet gaat het zoals in de films en denkt hij/zij dat het het lot is dat hij/zij je overal tegen het lijf loopt. Hij/zij zou eens moeten weten…

4. Elke vorm van interactie is belangrijk.

En je praat ook over niets anders tegen je vriend(inn)en. ‘Hij/zij heeft naar me gekeken’ of ‘We hadden samen les’ zijn maar enkele van de vele voorbeelden. Je dag is dan ook helemaal goed als hij/zij naar je lacht of hallo zegt.

5. Je staart naar je gsm tot je een melding van je crush krijgt.

Je hebt het serieus te pakken als je je gsm om de vijf seconden checkt. Je hoopt telkens dat je een bericht hebt van je crush en je bent dan ook superteleurgesteld als iemand anders je iets stuurt.

6. Je weet alle namen van zijn/haar vrienden en familieleden.

Zelfs die van zijn/haar huisdieren…

7. In plaats van een echte naam gebruik je een codenaam.

Als je over hem/haar praat, moet je wel een valse naam gebruiken. Zo weet niemand hoe obsessed je bent door hem/haar. Smart!

8. Je doet testen om te zien of hij/zij hetzelfde voor jou voelt.

Just a reminder: die testen gaan niet van een wetenschappelijke basis uit. Maar het blijft natuurlijk leuk om telkens te zien dat die testen jullie matchen als perfect couple.

9. Als je je crush met iemand anders ziet, stalk je die persoon ook.

‘Wie is dat?’, ‘Waarom staat hij/zij bij hem/haar?’, ‘Ik vind die nieuwe vriend(in) nu al niet leuk.’ De jaloezie steekt meteen de kop op en we can’t blame you. Het is immers niet leuk om je grote liefde met iemand anders te zien. Wie weet zijn ze gewoon vrienden?

10. Je hebt denkbeeldige gesprekken en dito scenario’s in je hoofd.

‘s Avonds voor het slapengaan, in de auto naar huis, terwijl je aan het fietsen bent… Ja, we kennen het allemaal! Jammer genoeg worden die scenario’s niet vaak werkelijkheid. But you can dream, toch?

11. Je kiest je outfit speciaal voor hem/haar uit.

Je bent dan ook erg teleurgesteld als je crush net die dag niet op school is om je #ootd te zien. Al dat werk voor niets!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.