Home Love 11 creepy dingen die meisjes stiekem doen als ze een crush hebben

11 creepy dingen die meisjes stiekem doen als ze een crush hebben

7. In plaats van zijn echte naam gebruik je een codenaam

crush
© Brooke Cagle via Unsplash

Een crush hebben op de middelbare school is de normaalste zaak ter wereld. Sommige meisjes hebben er maar eentje tijdens hun hele schoolcarrière, andere hebben er tientallen. Eén ding is zeker. Elk meisje dat een oogje op iemand heeft, doet stiekem deze creepy dingen.

1. Je stalkt hem op Facebook en Instagram

Elke foto of status die hij post, heb je meteen gezien. En natuurlijk stuur je constant screenshots daarvan naar je best friends. Zo kunnen zij meezoeken naar een eventuele hint die bewijst dat hij ook aan jou denkt.

2. Jullie toekomst is al helemaal gepland

Zelfs nog voor jullie eerste date plaatsvindt. Kleine tip: hou die toekomstplannen nog maar even voor jezelf tot hij er ook klaar voor is.

3. Op elk moment van de dag weet je waar hij uithangt

Dat is dan ook de plek waar jij afspreekt met je besties. Met de fantastische app Swarm is het tegenwoordig ook niet moeilijk om iemand te stalken. Overal waar hij zich incheckt, ben jij te vinden! Die jongen zal zich ooit wel vragen moeten stellen, toch? Wie weet gaat het zoals in de films en denkt hij dat het het lot is dat hij je overal tegen het lijf loopt. Hij zou eens moeten weten…

4. Elke vorm van interactie met hem is belangrijk 

En je praat ook over niets anders tegen je vriendinnen. ‘Hij heeft naar me gekeken’, ‘Onze handen raakten elkaar aan’ en ‘We hadden samen lichamelijke opvoeding’ zijn maar enkele van de vele voorbeelden. Je dag is dan ook helemaal goed als hij naar je lacht of hallo zegt.

5. Je staart naar je gsm tot je een melding van hem krijgt

Girls hebben het serieus te pakken als ze hun gsm om de vijf seconden checken. Je hoopt telkens dat je een bericht hebt van je crush en je bent dan ook superteleurgesteld als iemand anders je iets stuurt.

6. Je weet alle namen van zijn vrienden en familieleden

Zelfs die van zijn huisdieren…

7. In plaats van zijn echte naam gebruik je een codenaam

Als je over hem praat met je vriendinnen, moet je wel een valse naam gebruiken. Zo weet niemand hoe obsessed je bent door hem. Smart girl!

8. Op Facebook doe je testen om te zien of hij hetzelfde voor jou voelt

Just a reminder: die testen gaan niet van een wetenschappelijke basis uit. Maar het blijft natuurlijk leuk om telkens te zien dat Facebook jullie matcht als perfect couple.

9. Als je hem met een ander meisje ziet, stalk je haar ook

‘Wie is dat?’, ‘Waarom staat ze bij hem?’, ‘Ik haat haar nu al.’ De jaloezie steekt meteen de kop op en we can’t blame you. Het is immers niet leuk om je grote liefde met iemand anders te zien. Wie weet zijn ze gewoon vrienden?

10. Je hebt denkbeeldige gesprekken en dito scenario’s in je hoofd

‘s Avonds voor het slapengaan, in de auto naar huis, terwijl je aan het fietsen bent… Ja, we kennen het allemaal! Jammer genoeg worden die scenario’s niet vaak werkelijkheid. But a girl can dream, toch?

11. Je kiest je outfit speciaal voor hem uit

Je bent dan ook erg teleurgesteld als hij net die dag niet op school is om je #ootd te zien. Al dat werk voor niets!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.