Home Love Daten Dáárom val je altijd op bad boys

Dáárom val je altijd op bad boys

Ze behandelen ons vaak niet goed en we wéten dat. Dus why?!

bad boy
Photo News

Toegegeven, de bad guys in films zijn vaak heel aantrekkelijk. Toch? In real life is dat (helaas) ook zo, want wij meisjes vallen vaak als een blok voor jongens van het stoere type. En dat terwijl ze ons vaak niet eens goed behandelen … En we wéten dat. Dus waarom beginnen we dan toch een relatie met zo’n typische bad boy

Omdat het spannend is …

Wij meisjes houden van bad boys omdat ze spannend zijn. Omdat ze zo van risico’s houden, doen ze vaak onverwachtse dingen en dat vinden veel meisjes wel héél aantrekkelijk. Jongens die altijd maar lief tegen je doen, worden al snel als saai bestempeld. Ook houden wij wel van stoere jongens met een ruige look in plaats van een softie, al is dat vaak niet de juiste keuze.

Omdat het leuk is om het hard to get-spelletje mee te spelen …

Die jongen waarvan je overduidelijk door heeft dat ‘hij jou zit zitten? Diegene die altijd maar achter je aan loopt en bijna alles voor je zou doen? Voor die jongen hebben we vaak geen aandacht. Maar een jongen die mysterieus is en hard to get is? Oh la la!

Maar …

Bad boys moet je leren hoe je van iemand houdt. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want zo’n jongens veranderen echt niet à la minute in een lieverd. Door zijn ongeïnteresseerde houding krijg je maar geen hoogte van hem en ga je alleen maar extra je best doen. Uiteindelijk wordt je hart gebroken.

Dus meisjes, kies liever voor een jongen die bereid is om evenveel tijd en energie in jou te steken als jij in hem. Eentje die er oprecht voor jou wil zijn én je leuk vindt om wie je bent. In tegenstelling tot een bad guy die je enkel ziet als een leuk speeltje.

Loose that bad boy before he breaks your heart!  

Lees ook

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.