Home Love Daten 10x dingen die jongens onmiddelijk onaantrekkelijk maken

10x dingen die jongens onmiddelijk onaantrekkelijk maken

Het is je vast wel eens gebeurd: je praat met een superleuke en knappe jongen en hij is alles wat je zoekt in een vriendje! Maar dan doet hij iets waarvan zelfs zijn mosgroene ogen hem niet van kunnen redden. Sorry, next!

1. Hele slechte adem.
Als meneer zijn tanden nooit poetst, of alleen maar uien eet en vervolgens nog een pakje sigaretten leeg rookt. Iets waar je soms gewoon niet omheen kunt!

2. Als hij onbeleefd is tegen je familie.
Natuurlijk wil jij wel eens zeuren over je familie. Maar dat betekent niet dat hij dat ook mag. Tenminste, niet over jouw familie!

3. Als hij pushy of bazig is.
Als hij je wilt helpen met dat project waar jij zo’n moeite mee hebt, prima. Maar als hij zijn zin en manier de hele tijd doordramt en boos wordt als je het niet zo doet, wow. Niet OK. Dit is jouw project!

4. Als hij alleen maar negatief is!
”Vandaag was zo’n kut dag.” – Hij ELKE dag. Je wilt iemand die je het positieve van het leven kan laten zien! Of in ieder geval niet telkens al jouw favoriete dingen afkraakt…

5. Als hij met zijn mond open eet.
Heeft dit eigenlijk nog uitleg nodig? Volgens ons is hij uit een aflevering van ”Flodder” gestapt!

6. Als hij alleen maar over zijn ex praat.
Iemand die alleen over zijn ex praat, denkt dus alleen maar aan zijn of haar ex. Daar wil je niet aan beginnen!

7. Helemaal niet als hij alleen maar nare dingen over haar zegt!
”Wat een slet was dat zeg.” Uh, excuse me? Ga je ook zo over ons praten als het straks misschien uitgaat? No way mister, wij zijn van de girl power. Next!

8. Als hij onvolwassen is.
Kinderlijk, superleuk! Kinderachtig? No thank you. Een grappige boy is leuk, maar als hij het alleen maar heeft over boobs, poep en sex, zijn wij snel uit gekeken. Grow up!

9. Raar gezichtshaar.
Misschien probeert hij een baard te laten groeien en gaat het niet zo vlug. Maar hij moet echt dat plukje haar boven zijn bovenlip wegscheren, hij lijkt op Mortdecai!

10. Als hij obsessed is met trainen.
Naar de sportschool gaan, super cute. 7 dagen in de week voor twee uur lang? Please! Wij houden van een sportieve jongen, maar dit gaat een beetje ver.

Zitten er herkenbare dingen tussen? Bekijk dan ook hier dé 10 dingen die een meisje doet als zij een crush heeft! 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.