Home Love Daten 10x Types of Boyfriends

10x Types of Boyfriends

Het leven zou zo makkelijk zijn als de eerste jongen die je zoent je soulmate blijkt te zijn. Jullie trouwen, krijgen kindjes en leven happily ever after. Bij sommige mensen is dat het geval, bij veel ook weer niet. Dit zijn 10 typen vriendjes die je eerst tegenkomt, voordat je gaat trouwen met jouw Prince Charming!

1. The Mama’s Boy
Deze man, ehh- jongen, doet niks zonder dat zijn moeder ervan weet. Hebben jullie plannen om samen te gaan brunchen op zondag? Nope, die zegt hij af, omdat zijn moeder met jullie naar de kerk wil gaan. Zij moet jou natuurlijk wel eerst even goed keuren. ”Natuurlijk mammie!”

2. The Best Friend
Deze jongen doet alles voor je. Naar de film? Tuurlijk, hij betaalt! ”The Notebook” kijken voor de 30ste keer? Alles voor z’n bestie. Wees voorzichtig, probeer hem niet te gebruiken! Natuurlijk is het geweldig als iemand met Ben&Jerry’s voor je deur staat als je verdrietig bent, maar wees voorzichtig met zijn hart. Net als hij is het waarschijnlijk zo breekbaar als porselein.

3. Mister ”Never Alone”
Deze boyfriend is net een wolf in een roedel. No way dat hij alleen uitgaat. Hij is altijd buiten met zijn vrienden, naar etentjes, uitgaan in clubs, de film etc. Als je hem eindelijk een uurtje voor jezelf hebt met een romantisch dinertje, heeft hij drie vrienden gebeld die bij jullie aanschuiven. 1 man tegelijk please. Run girl, run!

4. De Egoïst
Hij vergeet jouw verjaardag nu al 3 jaar achter elkaar. En niet alleen dat! Als hij je vraagt om langs te komen (2 uur reistijd) en je staat voor zijn deur zegt hij: ”Ik heb nu geen tijd, ik dacht niet dat je echt zou komen”. Urgh, bye guy!

5. Mister ”Sticky”
1 woord: AANHANG. Deze boy is zó clingy, dat het eng wordt. Als je hem vraagt wat hij later graag heeft in het leven is zijn enige antwoord: ”jou”. Als jullie een date op donderdag hebben is hij er somehow zondag nog steeds! Voor jouw verjaardag koopt hij een cadeautje, bloemen en strooit hij benzine in de vorm van jou initialen voor je deur en steekt het aan. Deze dude is een beetje cook-cook. Valentijnsdag komt niet voor niets maar 1 keer in het jaar!

6. The Player
Deze jongen is perfect! NOT. Natuurlijk is hij knap en supercharmant, maar dat weet hij zelf ook. Hij gebruikt deze eigenschappen om allerlei meisjes tegelijk te daten. Als jullie een ”date” hebben is het supergezellig, maar zodra er een meisje met langere benen voorbij loopt is hij een goner. Hoe moeilijk het ook is, leave him!

7. The Kid
Eerst lijkt hij leuk en in-touch met het kind in hemzelf. Dan realiseer jij je dat hij nog een kind IS! Hij fist-bumped zijn vrienden en droomt erover om een professionele gamer te worden, zonder dat hij er ook maar iets voor doet. Heeft hij jullie date gemist? Geen zorgen, hij is waarschijnlijk weer Pewdiepie filmpjes aan het kijken!

8. The Career Man
Leonarda Dicaprio in ”Wolf of Wallstreet” is zijn spirit animal. Van 8 uur s ochtends tot 8 uur ‘s avonds zit hij op werk en zit jij weer alleen thuis. Als jij hem belt neemt hij nooit op, ook niet als jij al twee uur in het restaurant zit waar jullie afgesproken hadden. Jij komt altijd op de tweede plaats, dat wil je niet! Dumpen dus.

9. The Perfect Ex
Hij zegt eindelijk de perfecte dingen, hij stuurt jouw oma een kaartje en bloemen op haar verjaardag, kan goed omgaan met iedereen in jouw leven, jullie hebben het over baby’s en plannen de rest van jullie leven (samen)… Tot hij je opeens dumpt. Out of the blue! Twee weken later trouwt hij met een ander meisje. Het is altijd rot als een jongen jou dumpt, terwijl je het er zelf helemaal niet mee eens bent. Geloof ons, als hij echt zo perfect was voor jou had hij gezien hoe geweldig je bent!

10. The Perfect Boyfriend
Hij is een succesvolle advocaat met huizen in Italië en Californië. Hij is vrijwilliger bij Artsen Zonder Grenzen en red puppies in het weekend. Al jouw vriendinnen zijn jaloers en jouw moeder fantaseert over haar toekomstige kleinkinderen. Alleen 1 probleem. Je bent niet verliefd. Hoe perfect deze gast ook is, it’s time for the next one!

Lees hier dé 10 dingen die een jongen onmiddellijk onaantrekkelijk maakt!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.