Home Love Daten 3x Date outfit

3x Date outfit

Je gaat op een date, wat doe je aan? Ga je naar een chic restaurant of gaan jullie naar de bios? In dit artikel laat ik je zien wat je aan zou kunnen trekken, en ook wat tips voor de date zelf!

Date 1: Uiteten

Voor het etentje kies ik voor een zwarte kokerrok, een wit peplum shirtje enzwarte hakken waar ik goed op kan lopen. Als je weet naar wat voor restaurant je gaat kan je jouw outfit daar op aanpassen. * Wil je deze outfit shoppen? Klik dan op de artikelen hierboven ^

First date: Kies voor een restaurant met veel opties, jullie weten nog niet van elkaar wat jullie lekker vinden, het is dus wel fijn als er genoeg keuze is.

Second date: Ga sushi of tapas eten, een van de twee lusten jullie vast allebei wel! Of stel voor om naar een leuke burgerbar te gaan zoals; Ellis burgerbar,Firm Pickles, Meneer Smakers

Date 2: Bioscoop

Kies iets uit waar jij je lekker in voelt. Ik ga voor een boyfriend-jeans, eengestreept shirtje, een lang vest en suède hakken.
* Wil je deze outfit shoppen? Klik dan op de artikelen hierboven ^

Als er geen leuke films draaien in de bioscoop zou je ook nog andere dingen kunnen doen; naar het theater, naar een museum, of koffie drinken in een leuke stad. Ben je liever actief bezig? Kijk dan nog even verder ;)

Date 3: Naar een sportwedstrijd

Nu jullie elkaar wat beter hebben leren kennen, kun je andere dingen gaan doen. Houden jullie allebei van sport? Ga naar een voetbalwedstrijd of ga samen schaatsen, karten of naar een andere sportwedstrijd.

Bij dit soort dates kan je het beste voor een comfy outfit gaan. Ik ging voor eenripped jeans met een t-shirt. Dat zit lekker en je kan het aankleden met sieraden zoals jij het leuk vindt, ik droeg mijn bomberjack er nog overheen.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.