Home Love Daten De 6 beste plekken voor jullie eerste date

De 6 beste plekken voor jullie eerste date

eerste date
Foto: Pinterest

Een eerste date is natuurlijk heel erg leuk, maar ook super spannend. Je moet over zoveel dingen nadenken. Alleen al over je outfit kunnen we een heel boek vol schrijven. Vandaag proberen we een lastig hoofdstuk van je over te nemen: de plek voor die first date.

Je weet nu ondertussen misschien al wat je beter niet kan doen op een eerste date, hoe je een goede indruk maakt én wat er door je heen zal gaan tijdens jullie afspraakje. Maar waar moeten jullie heen? Dit zijn de beste plekken om je crush mee naar toe te nemen:

1. Dierentuin

De dierentuin is een perfecte plek, want samen naar dieren kijken is gewoon cute. Bovendien kan je altijd op ze terugvallen: ‘Omg! Zie je wat die aap doet?’, als er een awkward stilte valt. Best thing ever! 

2. Bowlen

Misschien een beetje retro, maar dat maakt het écht niet minder fun. Kan je ook meteen even testen of hij heel erg fanatiek is, of jou juist laat winnen. Oh ja, de winnaar trakteert!

3. Picknick in het park 

Heb je geluk en zit het weer ook nog eens mee? Neem dan een groot deken, maak de lekkerste snacks, neem wat drinken mee en plof naast je date in het park! De sfeer is er altijd goed en je kan eventueel extra dekens meenemen, mocht je bang zijn dat het anders te koud wordt…

Beeld: Giphy.com

4. Pretpark

Een lekker actieve date: samen naar een pretpark. Jongens vinden een pretpark meestal superleuk en dat is een perfect begin van jullie (nog) bloeiende relatie.

5. Gewoon ouderwets: lekker eten 

Waarom niet? Even checken of hij net zoveel van eten houdt als jij. Perfecte plek om elkaar beter te leren kennen omdat je onbeperkt kunt praten met elkaar!

Beeld: Giphy.com

6. Eendjes voeren

Verzamel al het oud brood dat je thuis nog hebt liggen en neem hem mee naar een vijver waar jullie eendjes kunnen voeren. Tover daarna (verse) sandwiches uit je tas en geniet samen van het uitzicht op een bankje. Zó romantisch!

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.