Home Love Daten 7 dingen die je doet als je vlinders in de buik hebt

7 dingen die je doet als je vlinders in de buik hebt

5. Je bent nerveus als je met hem/haar praat.

verliefd
© Hassan OUAJBIR via Pexels

Als je je crush ziet sla je warm en koud tegelijk uit, je kan niet stoppen met praten over hem/haar en je hebt al zijn/haar updates gezien op zowel Snapchat, Facebook als Instagram. Geen twijfel mogelijk, you are in love. Maak jezelf niets wijs. Als jij voldoet aan deze kenmerken dan heeft cupido zijn pijlen op je afgeschoten.

1. Je denkt de hele dag aan hem/haar.

Je staat op en je denkt aan hem/haar en je gaat slapen en je denkt nog steeds aan hem/haar. Ook studeren lukt niet meer want jouw concentratievermogen ligt op niveau nul.

2. Je praat nog maar over een ding.

En dat is je crush. Van die ene foto op Instagram van hem/haar tot het broodje dat hij/zij deze middag at. Alles is interessant genoeg om over te babbelen. Soms tot grote ergernis bij je vriend(inn)en. #oops

3. Je checkt continu zijn/haar socialemediakanalen.

Niet één keer, geen drie keer maar elke minuut scrol jij door zijn/haar Instagram-en Facebook-feed. Je wil niets gemist hebben!

4. Whatsapp’en duurt een eeuwigheid.

Je denkt superhard na over wat je gaat typen. Je wil natuurlijk een goede indruk maken en geen domme dingen zeggen.

5. Je bent nerveus als je met hem/haar praat.

Normaal gezien ben je een spraakwaterval, maar met je crush gaat dat iets minder vlot. Hakkel-hakkel, stotter-stotter… Jaaa, hier is iets aan de hand.

6. Je zet je beste beentje voor.

Opstaan is vreselijk, maar nu zet je de wekker toch altijd tien minuutjes vroeger voor je naar school gaat. Zo heb je de tijd om je helemaal mooi te maken en je beste outfit aan te trekken. Onmogelijk dat hij/zij je niet zal opmerken!

7. Alle wegen leiden naar hem/haar.

Een liedje op de radio, een quote op Pinterest of een afbeelding in het straatbeeld. Alles heeft een verband met je crush en doet jou een hem/haar denken. Cute! 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.