Home Love Daten Dit mag je nóóit doen wanneer je ontdekt dat je crush bezet...

Dit mag je nóóit doen wanneer je ontdekt dat je crush bezet is

crush
Foto: tumblr

Je crush heeft zijn relatiestatus op Facebook veranderd in ‘bezet’SAY WHAT!? Je wereld staat even stil en alle dromen die je over hem had, worden in één klap kapot gemaakt. Maar life goes on! In de naam der liefde kan je soms domme dingen doen, maar doe deze dingen alsjeblieft nóóit als je crush bezet is …

1. Er te lang verdrietig over zijn

Het liefst kom je je bed niet meer uit, maar je zal wel moeten. Life goes on! Als je crush ineens een nieuwe liefde in zijn leven heeft, is het normaal dat je daar niet gelukkig om bent. Het is altijd even een klap in je gezicht om te zien dat je crush niet voor jou heeft gekozen. Probeer alleen niet te lang in je verdriet te blijven hangen, daar word je niet vrolijker van.

2. Teveel focussen op hem

Accepteer dat je crush nu iemand anders heeft en probeer je verliefde gevoelens voor hem opzij te zetten. Als je je alsnog teveel blijft focussen op je ex-crush, dan stel je je ook minder open voor andere leuke jongens. Straks loop je de liefde van je leven nog mis!

  crush flirting GIF

3. Single blijven voor je crush

“Als mijn crush het nu uitmaakt met zijn lief, moet ik zorgen dat ik single ben, dus ik blijf single totdat hij voor mij kiest”. Euhm … néé. Nooit, never, jamais single blijven en wachten op je crush. Het klinkt hard, maar hij heeft niet voor niets een andere girlfriend nu …

4. Zijn girlfriend bij iedereen zwart maken

Uit jaloezie kunnen mensen hele rare dingen doen, maar probeer dit zelf niét te doen. Iets wat meisjes al snel doen als hun crush een nieuwe girlfriend heeft, is haar zwart maken. Zeggen dat ze lelijk is tegenover je vriendinnen of andere beledigende dingen. Dit is niet leuk voor haar en zelf wordt je er ook niet beter van!

VH1 crazy vh1 insane psycho GIF

5.  Iemand daten om hem jaloers te maken

Dit is ook zó fout! Je moet niet expres single blijven voor je crush, maar ook zeker niet iemand daten om hem daarmee jaloers te maken. Iemand gebruiken is nooit the way to go! Hoe zou jij je voelen als iemand je gebruikte om iemand anders mee jaloers te maken? Niet oké!

Nog meer relatieadvies:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.