Home Love Daten Dit mag je nóóit doen wanneer je ontdekt dat je crush bezet...

Dit mag je nóóit doen wanneer je ontdekt dat je crush bezet is

Single blijven tot je crush weer single is, is geen goed idee.

crush
© Polina Zimmerman via Pexels

Je crush heeft zijn/haar relatiestatus op Facebook veranderd in ‘heeft een relatie’. Nooo?! Je wereld staat even helemaal stil en alle dromen die je over hem/haar had, worden in een klap kapotgemaakt. In de naam van de liefde kan je soms domme dingen doen, maar doe deze zaken alsjeblieft nóóit wanneer je ontdekt dat je crush bezet is.

1. Er te lang verdrietig over zijn

Het liefst kom je je bed niet meer uit, maar je zal wel moeten. Life goes on! Als je crush ineens een nieuwe liefde in zijn/haar leven heeft, is het normaal dat je daar niet gelukkig om bent. Het is altijd even een klap in je gezicht om te zien dat je crush niet voor jou heeft gekozen. Probeer alleen niet te lang in dat verdriet te blijven hangen, want dat maakt het alleen maar moeilijker…

2. Te veel focussen op hem/haar

Accepteer dat je crush nu iemand anders heeft en probeer je verliefde gevoelens voor hem/haar opzij te zetten. Als je je alsnog te veel blijft focussen op die persoon, dan stel je je ook minder open voor andere leuke jongens of meisjes. Straks loop je de liefde van je leven nog mis!

3. Single blijven voor je crush

‘Ik moet zorgen dat ik single ben voor wanneer mijn crush het uitmaakt met zijn/haar lief. Dus ik blijf single totdat hij voor mij kiest’. Euhm.. Nee. Nooit, never, jamais single blijven en wachten op je crush. Het klinkt hard, maar hij/zij heeft niet voor niets voor iemand anders gekozen.

4. Zijn/haar vriend(in) bij iedereen zwart maken

Uit jaloezie kan je hele rare dingen doen, maar probeer jezelf toch tegen te houden. Iets wat mensen al snel doen als hun crush een nieuwe girlfriend/boyfriend heeft, is hem/haar zwart maken. Aan je vrienden vertellen dat hij/zij lelijk is of met andere beledigingen gooien. Dit is niet leuk voor die persoon en zelf word je er ook niet beter van!

5.  Iemand anders daten om je crush jaloers te maken

Dit is ook zó fout! Je moet niet expres single blijven voor je crush, maar ook zeker niet iemand daten om hem/haar daarmee jaloers te maken. Iemand gebruiken is nooit the way to go! Hoe zou jij je voelen als iemand je gebruikte om iemand anders mee jaloers te maken? Niet oké!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.