Home Love Daten Dit zijn dé 5 dingen waarvan meisjes willen dat jongens ze doen...

Dit zijn dé 5 dingen waarvan meisjes willen dat jongens ze doen op een first date

date
Eerste dates zijn altijd een beetje ongemakkelijk. Beide partijen zijn nerveus want er kan zoveel misgaan. Maar meisjes verwachten veel en weten wat ze willen, de lat ligt hoog. Dus jongens, deze is voor jullie.

1. Be there!

Het lijkt vanzelfsprekend, maar komen opdagen en op tijd zijn is zó belangrijk. Zo begin je namelijk je date. Maar dat is niet het enige dat we ermee bedoelen. Jongens, zij moet het middelpunt van je belangstelling zijn. Wees niet afgeleid en zit zéker niet constant op je smartphone, dat is verschrikkelijk irritant.

2. Neem je verantwoordelijkheid

Neem initiatief en wees duidelijk, don’t leave us hanging. Zeker niet als het om het verdelen van de rekening gaat, neem het heft in eigen handen en stel voor hoe jij het in gedachten hebt. Wij verwachten echt niet meer dat je alles betaalt, die dagen zijn voorbij, dus wees niet gegeneerd.

3. Doe moeite

Wij steken – geloof ons – veel tijd in ons uiterlijk als het op een eerste date aankomt. Ons kapsel, make-up, outfit, … Alles zal piekfijn in orde zijn. Kom dus alsjeblief niet aangewandeld in een joggingbroek en versleten sneakers. Dan lijkt het alsof we niet belangrijk genoeg zijn om je wat voor op te kleden. Groot minpunt!

4. Wees open

Een eerste date is ongelooflijk spannend. Je wil elkaar beter leren kennen en hoopt dat het gesprek niet stilvalt, daarom is het belangrijk om open te zijn. Nee, je moet echt nog niet je hele ziel blootgeven op een eerste date, maar wees ook geen gesloten boek.

5. Toon dankbaarheid

De ene eerste date is beter dan de andere, en dat is oké. Ook al is de vonk niet overgesprongen, blijf toch beleefd en dankbaar.

Nog meer advies over daten:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.