Home Love Daten Dit zijn de leukste Valentijnsdates on a budget

Dit zijn de leukste Valentijnsdates on a budget

Nog 12 dagen en dan is het D-day, of beter gezegd: V-day. Valentijn staat natuurlijk in het teken staat van quality time met je (aanstaande) lover. Alleen het verzinnen van een date is niet altijd even makkelijk, zeker niet als jullie allebei moeten zien te overleven op zakgeld. Zó organiseer je een date on a budget.

Lazy Valentine

Niemand heeft ooit gezegd dat je er op Valentijn perse op uit moet. Het kan ook heel fijn zijn om er voor de verandering een lazy Valentine van te maken. Trek samen een cosy outfit aan (onesie time!) en kies een film uit die jullie samen graag willen zien. Om de dag een extra touch te geven kun je zelf een paar lekkere dingen bakken. Denk aan chocolate covered popcorn of romantisch, versierde cupcakes.

Romantisch diner

Uit eten gaan met je lover kan op Valentijnsdag soms een beetje afgezaagd zijn en kost vaak meer dan je denkt. Om alles low budget te houden kun je zelf ook een romantisch diner organiseren. Kook bijvoorbeeld het lievelingsgerecht van jouw bae of pak echt uit door een driegangendiner te maken. Dek de tafel romantisch en steek een kaarsje aan. Jullie romantic evening kan beginnen!

Wandeling

Als het zonnetje schijnt kun je er samen op uitgaan. Denk bijvoorbeeld aan een strandwandeling.  Klinkt misschien saai, maar je kunt er zelf iets leuks van maken! Bijvoorbeeld door een picknickkleed mee te nemen en een thermoskan met hot chocolate. Als je dan een romantisch plekje tegenkomt, kun je samen gaan zitten en genieten van je warme choco en van je lover.

DIY Valentijnskaart

Een zelfgemaakte kaart is veel leuker dan een gekochte kaart. Je hoeft geen creabea te zijn om er iets leuks van te maken. Schrijf een lieve brief of een kleine boodschap op een kaart en laat je creativiteit de vrije loop. Het is ook leuk om je vriend(in) een voucher cadeau te geven. Maak in je zelfgemaakte kaart een tegoedbon speciaal voor jouw BF/GF. Denk bijvoorbeeld aan een bon voor een massage of een filmavondje. He/She will love that!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.