Home Love Daten Eindelijk weten we wat er gebeurd is tussen Jenna en Matty uit...

Eindelijk weten we wat er gebeurd is tussen Jenna en Matty uit ‘Awkward’

Awkward
Foto: @MTV (Instagram)
Vorig week begon ein-de-lijk het nieuwe seizoen van Awkward. We zijn een jaar verder en er is véél gebeurd. Zo zijn Jenna en Matty geen koppel meer én heeft Matty zelfs al een nieuw lief. Excuse us? Gisteren was aflevering twee aan de beurt en toen kregen we te horen wat de reden is van hun break-up.

Trouble in paradise

Jenna en Matty zitten op een andere school en kunnen elkaar dus niet vaak zien. Vreselijk, we know. De tortelduifjes hadden eindelijk een afspraakje gepland, en plots staat (of zit in dit geval) hij een dag vroeger voor de deur. Duidelijk boyfriend material!

Toch was de fun er snel af. Zo duikt de kamergenote van Jenna plots op en verstoort ze hun quality time. Vervolgens komen ze op een feestje terecht waar Matty zich steendood verveelt. Hebben we allemaal weleens meegemaakt, right? De volgende dag gaat Jenna een hele dag naar de les terwijl Matty een hele dag in bed blijft liggen. Wij zien het probleem niet meteen, maar zijn girlfriend moest er niet van weten.

Nieuwe avond = nieuw feestje, en opnieuw een Matty die continu op z’n horloge kijkt. De twee krijgen ruzie, en Matty roept uit dat hij een hekel heeft aan de vriendinnen van Jenna. Not a good sign! Ook biecht hij aan Jenna op dat hij uit het voetbalteam gestapt is, waarop onze favoriete koppel boos naar bed gaat.

The morning after lijkt alles terug goed en Matty zegt zelfs dat hij van school wil veranderen. Wij zouden een gat in de lucht springen als ons superknap vriendje 24/7 bij ons wil zijn, maar Jenna was not amused. Hoog tijd dus voor ruzie nummer drie die eindigt met een huilende Jenna en Matty die de deur van haar kamer achter zich dichtgooit. Uh-oh, trouble in paradise …

Nog meer nieuws over jouw favoriete MTV-series:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.