Home Love Daten Zó maak je een goede eerste indruk op je date

Zó maak je een goede eerste indruk op je date

date
Copyright: We Heart It
Straks een date? Spannend! Maar wat doe je aan? En hoe zorg je ervoor dat hij/zij je leuk zal vinden? Met deze tips maak je hem/haar dolverliefd op jou!

Draag je favoriete kleding

Doe iets aan waar je je mooi in voelt maar ook gemakkelijk. Je hoeft je absoluut niet helemaal op te tutten. Doe je favoriete kledingstuk aan en je zal zelfvertrouwen uitstralen.

Wees jezelf

Het lijkt raar, maar gedraag je gewoon zoals je je altijd zou gedragen. Je hoeft echt niet met alles te lachen wat hij/zij zegt. En een eigen mening hebben is ook dik oké. Gewoon jezelf zijn dus!

Luister oprecht

Wees oprecht geïnteresseerd in wat hij/zij te vertellen heeft. Praat over jullie hobby’s en interesses, wie weet hebben jullie veel gemeen! Zo zullen de zenuwen al snel verdwijnen.

Vraag niet naar zijn/haar exen

Praten over vorige relaties op een eerste date is altijd erg ongemakkelijk. Je kan dit onderwerp best vermijden en houden voor later. Geniet nu gewoon van het moment en jullie tweetjes.

Eerste date
Copyright: Giphy

Humor

Wat er ook zou gebeuren, humor is altijd een goede ijsbreker. Maak hier en daar eens een mopje. Je hoeft het natuurlijk niet letterlijk vanbuiten te leren. Een grappige opmerking alleen al doet wonderen!

Nog meer girl talk:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.