Home Love Daten De nieuwste datingtrend heet ‘Grande-ing’ en die moeten we allemaal volgen in...

De nieuwste datingtrend heet ‘Grande-ing’ en die moeten we allemaal volgen in 2019

Die is 100% geïnspireerd op Ariana Grandes hit 'thank u, next'.

Grande-ing
© Getty

You-turning, geïnspireerd op de relatie van Ariana Grande en Pete Davidson, kenden we al. Nu is er nog een gloednieuwe datingtrend in het leven geroepen: Grande-ing en die is 100% geïnspireerd op Ariana Grandes hit ‘thank u, next’.

Ariana Grande is een echte inspiratie voor veel meisjes en jongens, en terecht. De zangeres is 25 jaar oud en heeft niet alleen een terroristische aanslag overleefd, maar heeft ook afscheid moeten nemen van ex-vriend Mac Miller die overleed in september 2018. Maar tegelijkertijd heeft de jonge zangeres op amper een jaar tijd twee studioalbums uitgebracht en momenteel is ze begonnen aan haar wereldtournee.

Grande-ing

Maar ook op liefdesvlak kan de zangeres dienen als inspiratiebron. Er is nu namelijk een gloednieuwe datingtrend ontstaan die vernoemd is naar haar lied ‘thank u, next‘. Daarin bedankt ze haar vorige vriendjes voor alles wat ze haar geleerd hebben. Ze zingt dingen zoals ‘eentje heeft me geleerd wat liefde is, van de anderen heb ik geleerd over geduld en pijn’, maar ook ‘ik heb je graag gezien en veel verloren, maar daar probeer ik me nu niet op te focussen. Ik kijk liever naar wat je me gegeven en geleerd hebt.’

Positief terugblikken

We kunnen dus nog iets leren van Ariana Grande en dat is afscheid nemen van wraakgevoelens tegenover je ex. Bij de nieuwe datingtrend Grande-ing, blik je dus eigenlijk positief terug op je relatie. Zoals Ari doet in haar lied. Uit een enquête uitgevoerd door de Amerikaanse datingsite POF (PlentyOfFish), is gebleken dat Grande-ing een trend die vooral millennials inspireert. Maar liefst 50 procent wil een voorbeeld nemen aan de zangeres en positief terugblikken op hun relatie.

Wij doen mee! Jij ook?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.