Home Love Deze 7 dingen mag je níet doen bij je schoonouders
ADVERTENTIE

Deze 7 dingen mag je níet doen bij je schoonouders

schoonouders
reallylatereviews.com
Jij wil so-wie-so je beste beentje voor zetten bij de ouders van je vriendje. Zodat ze zeker weten dat jij dé ideale schoondochter bent! Daarom kan je deze 7 dingen beter niet doen wanneer zij in de buurt zijn.

ADVERTENTIE

1. Ruziemaken

Ruziemaken is echt een no-go als zijn ouders in de buurt zijn! Natuurlijk kan je af en toe eens een discussie hebben, dat is heel normaal, maar ga niet roepen en tieren tegen elkaar waar zijn ouders bij zijn. Zo laat je een heel slechte indruk achter.

2. Je verwend gedragen

Als je de prinses gaat uithangen, ga je zeker geen punten scoren. Vraag dus aan zijn mama of je kan helpen met koken, afwassen of afruimen.

3. Slecht praten over je vriendje

Hoe goed je ook met zijn ouders overweg kan, jouw vriendje blijft wel hun zoon. Praat dus niet te negatief over jouw vriendje, zij kunnen anders denken dat je hem helemaal niet leuk vindt, terwijl dat natuurlijk wél zo is.

4. Je bemoeien met ruzies

Wat er zich in het huis van jouw vriendje afspeelt, is tussen hen. Ga je er dus niet mee bemoeien als jouw vriendje ruzie heeft met zijn ouders.

5. Over iets praten waar zij niet over kunnen meepraten

Als jullie gezellig aan tafel zitten, is het onbeleefd om over iets te praten waar de rest niet over mee kan praten. Start dus een onderwerp waar iedereen iets over kan zeggen. Zo zorg je ook voor een betere band tussen zijn ouders en jou.

6. Klef doen

Tuurlijk, je mag best laten zien dat je elkaar leuk vindt door af en toe een kusje te geven, maar don’t push it. Het is voor zijn ouders niet zo leuk om iemand constant aan hun zoon te zien zitten. Spaar jullie knuffels en kusjes voor als jullie met z’n tweetjes zijn.

7. Je als iemand anders voordoen

Je moet áltijd jezelf blijven, ook bij je schoonouders. Als je jezelf voordoet als iemand anders, vinden mensen je vaak minder leuk omdat je niet oprecht overkomt. Je bent leuk zoals je bent, remember that.

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.