Home Love 8 dingen die bijna even erg zijn als vreemdgaan

8 dingen die bijna even erg zijn als vreemdgaan

4. Ruziemaken over de stomste dingen

vreemdgaan
© Sharon McCutcheon via Unsplash

Iemand bedriegen is zonder twijfel een big no no, maar naast vreemdgaan zijn er ook andere dingen die de band tussen jullie kan kapotmaken zonder dat je het doorhebt. Het begint vaak heel onschuldig, maar kan al snel uitgroeien tot grote frustratie aan beide kanten. Lees hieronder of jij je schuldig maakt aan deze dingen.

1. Dingen verbergen en liegen

Ook al zijn het leugentjes om bestwil, liegen is nooit de oplossing. Als de waarheid later naar boven komt, kan dat voor ernstige trust issues zorgen tussen jou en je partner. Als je iets doet en je verbergt het uit schrik dat het de ander kwetst, doe het dan gewoon in de eerste plaats niet.

2. Geen affectie geven

Als je de hele tijd doet alsof je het allemaal niets kan schelen, zal dat jullie uit elkaar drijven. Of het nu diepgaande gesprekken of dikke knuffels zijn, geef je lief affectie.

3. Zelden openlijk praten

En we hebben het dan niet over sms’en. Als iets in jullie relatie je dwarsligt, praat er dan over! Als je dat niet doet, hopen de frustraties zich op en ontploft de bom binnen de kortste keren.

4. Ruziemaken over de stomste dingen

We know, soms kan een lief echt vervelend doen. Maar vaak hebben ze het niet eens door als ze iets fout doen. Tel de volgende keer gewoon tot tien als hij/zij weer one of those moments heeft.

5. De ander kleineren

We haten het allemaal als iemand ons kleineert. Door dat te doen kan je iemands zelfvertrouwen echt naar beneden halen. Behandel iedereen – en zeker je lief – hoe je zelf behandeld zou willen worden.

6. Altijd je eigen zin willen krijgen

Je kunt niet altijd krijgen wat je wilt. Een relatie draait om geven en nemen.

7. Ziekelijk jaloers zijn

Vertrouw de ander – tenzij er af en toe serieuze red flags zijn. Constant je lief controleren en hem/haar beschuldigen van van alles, zal hij/zij héél snel beu zijn.

8. Jezelf anders voordoen dan je bent in het begin van jullie relatie

Zeg niet dat je een superstoere chick bent als je daarna begint te zweten van angst in de botsauto’s. Wees gewoon eerlijk. Als je date dat niet leuk vindt, dan is dat zijn/haar loss.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.