Home Love Deze 8 dingen herken je sowieso als je al lang met je...

Deze 8 dingen herken je sowieso als je al lang met je lief bent

6. Hij weet precies wat er in je hoofd omgaat

lang samen
© Getty

Terwijl je vriendinnen het ene na het andere lief verslijten, begint iedereen jou en je vriendje ondertussen al als één persoon te zien. Zijn jullie ooit níet samen geweest dan? Zo’n lange relatie heeft veel voor- en enkele nadelen die jij sowieso herkent.

1. Zijn gezin is jouw gezin

Omdat je al zó lang bij hem thuis over de vloer komt, zien zijn ouders jou ook een beetje als hun kind. Je bent er dan ook altijd bij op verjaardagen en met de feestdagen. Extra veel taart, yesss!

2. Hij heeft je al héél vaak zien huilen

Jup, je lief kent je ugly crying face als de beste. Je regels, ruzie met je ouders, een dikke buis op wiskunde: bij hem mag je al-tijd uithuilen. Net daarom zie je ‘m zo graag.

3. Je weet niet meer wat je voor hem moet kopen

Verjaardagen, kerst, valentijn, jullie verjaardagen: hoe moet een mens nog origineel zijn?!

4. Je weet superveel over hem

En over z’n familie, vrienden, zijn voetbaltrainer, z’n kat…Steeds vaker begint hij dan ook dingen te vertellen die je al weet, maar luister je gewoon omdat je z’n stem graag hoort.

5. Jullie weten wat jullie ‘later’ willen

Het is nog véél te vroeg voor de volgende stappen, maar jullie weten van elkaar wel hoe jullie toekomstbeeld eruitziet. Waar jullie zullen studeren en dat jullie na jullie studies samen gaan reizen, staat ook al vast.

6. Hij weet precies wat er in je hoofd omgaat

Eén blik en hij weet of je op dat moment een knuffel, een mopje of gewoon een beetje rust nodig hebt. Op een of andere manier kan hij je er altijd weer bovenop krijgen.

7. Jullie kunnen ruziemaken als een oud, getrouwd koppel

Ruzie is een deel van elke goede relatie. En bij jullie kan die soms heel onnozel zijn. Maar hé, er is toch niets leukers dan het weer goedmaken?

8. Je kan he-le-maal jezelf zijn bij hem

He’s seen you at your worst en is al een hele tijd bij je gebleven. Dus je bent allang niet meer bang om de unedited versie van jezelf te zijn in zijn gezelschap. Zalig, toch?

Meer liefde:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.