Home Love Daten Deze dingen mag je nóóit aan jezelf veranderen voor een crush of...

Deze dingen mag je nóóit aan jezelf veranderen voor een crush of lief

Soms ben je zó verliefd dat je dat vergeet.

crush
© Christiana Rivers via Unsplash

Je weet natuurlijk dat je nooit moet veranderen voor iemand, en dat mensen die je waard zijn je zullen accepteren zoals je bent. Maar soms ben je zó verliefd dat je dat vergeet en begin je je anders voor te doen. Dit is een quick reminder van die dingen die je nooit, never ever zou moeten veranderen om liefde te krijgen.

1. Je vriendschappen

Het is heel goed mogelijk dat je lief een van je vrienden, misschien zelfs je bestie, niet zo leuk vindt. Maar dat zou helemaal geen effect mogen hebben op de relatie die jij hebt met die vriend of vriendin. Jullie waren waarschijnlijk al vrienden voor je lief in the picture was, en de kans is groot dat jullie dat nog zullen zijn nadat je relatie voorbij is. Tenzij je anders of zelfs gemeen begint te doen tegen je vriendin omwille van je lover, en jullie ruzie krijgen of uit elkaar groeien. Trust us, een goed lief zou je nooit je vriendschappen mogen kosten.

2. Je kledingstijl

Als jij – fashionista die je bent – afkomt met een culotte, zal hij/zij er waarschijnlijk iets op te zeggen hebben. Het laatste wat jij mag doen, is je dat aantrekken en tijdens het shoppen te veel beginnen nadenken over wat híj/zij mooi zou vinden. Je kledingstijl is wie je bent en waar jij je goed in voelt, en daar moet hij/zij maar mee leren leven. Het is niet alsof jij zijn outfits al-tijd geweldig vindt, toch?

3. Je prioriteiten

Wanneer je een nieuwe crush hebt, is het zó verleidelijk om alle kansen die je krijgt om hem te zien te grijpen. Leren voor dat ene belangrijke proefwerk of die afspraak met je beste vriendin kan wel even wachten, toch? Nope! Hoe fijn verliefd zijn ook is, verlies jezelf er niet in. Vergeet niet wat belangrijk voor je is en schuif niet alles aan de kant voor je crush.

4. Je humor

Jij en je vriendinnen lachen om de dwaaste dingen en doen graag onnozel samen? Leuk! Je lief vindt jullie mopjes misschien niet zo hilarisch, maar dat vind jij waarschijnlijk ook niet van de gesprekken tussen hem en z’n vrienden. Pas je persoonlijkheid niet aan om altijd bij hem in de smaak te vallen. Je krijgt er achteraf sowieso spijt van.

5. Je interesses

Wat je hobby’s ook zijn: ze zijn awesome en maken je uniek. Niemand mag jou het gevoel geven dat de dingen die je leuk vindt ‘raar’ zijn. Als je crush je interesses niet kan accepteren, is hij/zij waarschijnlijk niet de beste match voor je. En doen alsof je iets enorm interessant vindt om beter over te komen bij je crush is ook niet zo een goed idee… Nieuwe dingen proberen kan altijd, maar blijf jezelf!

6. Je muzieksmaak

Ja, het klinkt heel onschuldig: liegen over welke muziek je leuk vindt. Tot je in een relatie zit en elke dag naar keiharde rock moet luisteren terwijl dit niet je ding is. Nope, geen goed idee. En als je crush je echt ziet zitten, zal iets kleins als welke muziek je luistert dat niet kunnen veranderen. No worries!

7. Je lichaam

Wanneer je verliefd bent op iemand, wordt die persoon in jouw ogen nog tien keer mooier dan je hem of haar ervoor al vond. Terwijl een ander misschien een scheve neus of een enorme unibrow ziet, zie jij een bijna perfect wezen. Als je lief je wijst op dat beetje buikvet of je poep die dikker is geworden en vindt dat je er misschien aan moet werken, is hij/zij waarschijnlijk niet zo verliefd als je zou willen. Als hij/zij je echt graag ziet, maken zo’n dingen niet uit. De enige die tevreden moet zijn met jouw lichaam, ben jij zelf. 

Meer relatietips:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.