Home Love Deze 13 dingen doet of denkt je lief wanneer jullie samen in...

Deze 13 dingen doet of denkt je lief wanneer jullie samen in bed liggen

Hij/zij kijkt alleen verder naar jullie favoriete serie.

knuffel
Foto: Unsplash

Er is niets leukers dan samen met je lief in bed liggen en samen in slaap vallen. Voor jou dan toch, want er zijn heel wat dingen die hem/haar irriteren, maar die hij/zij nóóóit aan jou zou vertellen.

1. Hij/zij krijgt een lamme arm

Lepeltje-lepeltje liggen is heel fijn. Je lief legt zijn/haar armen rond je heen en je voelt je erg geliefd. Toch is het voor je partner niet zo perfect. Je ligt namelijk op zijn/haar arm, waardoor hij/zij niet zo gemakkelijk ligt. Maar je moet niet denken dat je lief dat zal vertellen, hoor! Die wil namelijk heel erg stoer overkomen.

2. Je haar ligt in zijn/haar gezicht 

Zeker als je lang haar hebt, kan dit een probleem zijn. Lig je met je rug naar je lief? Wees er dan maar zeker van dat je haren zijn/haar neus kriebelen.

3. Je vriend(innet)je hoopt stiekem dat je snel in slaap valt 

Je lief verlangt stiekem dat jij in slaap valt. Als je slaapt kan hij/zij namelijk subtiel van je wegdraaien, zijn/haar arm terugtrekken en nog wat nadenken over de dag, zonder dat jij ligt te babbelen.

 4. Je bae kijkt naar rare dingen op zijn/haar gsm 

We hebben het hier niet noodzakelijk over porno, maar wel over andere dingen. Je kan er zeker van zijn dat hij/zij naar grappige of stomme YouTubefilmpjes kijkt of memes opzoekt. Natuurlijk hoopt hij/zij dat je niet wakker wordt, want dat is echt even zijn/haar me-time.

5. Je lief staart naar je 

Je kan er zeker van zijn dat, als je ligt te slapen, je liefje minstens een paar minuten naar je ligt te kijken. Als je slaapt krijgt hij/zij namelijk alle tijd om je gezicht in zich op te nemen. En geef toe, dat doe jij toch stiekem ook?

6. Je bae eet nog stilletjes een snack

We durven er een doos chocolaatjes om verwedden dat je lief heel stilletjes nog een snack eet als jij ligt te slapen. Misschien is je bae bang dat jij al het lekkers opeet of misschien heeft hij/zij gewoon honger, wij weten het niet. Maar we weten wel dat die kruimels in bed daar niet gelegd worden door muizen.

7. Je lief laat scheten 

Als jullie nog niet in de fase van de relatie zijn waar je openlijk scheten laat bij elkaar, wees er dan maar zeker van dat je geliefde ze allemaal laat gaan als jij al ligt te snurken.

8. Hij/zij kijkt verder naar jullie favoriete serie 

Ben je in slaap gevallen tijdens jullie favoriete serie? Pech voor jou, want gegarandeerd kijkt je lief zonder jou verder.

9. Je vriend(innet)je steelt de dekens terug

Je kan er zeker van zijn dat, als jij al in dromenland ligt, hij/zij er alles aan zal doen om de dekens terug te stelen. Natuurlijk lig jij daar helemaal ingerold als een burrito en heb je het lekker warm. Helaas voor je lief zijn de dekens helemaal van jou.

10.  Je lief neemt het bed over

Zodra je schat doorheeft dat de dekens lekker van jou blijven, begint het vendetta voor het bed. Natuurlijk lig jij nog op zijn/haar kant en wil hij/zij liefst wat meer ruimte. Helaas voor hem/haar lig jij héééél comfortabel en ben je niet weg te krijgen.

 11. Hij/zij geeft je nog een kusje

Als hij/zij een blijvertje is, zal hij/zij je zeker en vast nog een zacht kusje geven vooraleer zelf naar dromenland te vertrekken. En waarschijnlijk doet hij/zij dat zodanig voorzichtig dat je het kusje niet eens voelt, maar geef toe, het is wel schattig.

12. Je lief ligt naar het plafond te staren

Aangezien hij/zij toch geen kant op kan (jij ligt in het deken gedraaid en neemt bijna het hele bed in), ligt je vriend(in) gewoon naar het plafond te staren. Tot hij/zij in slaap valt.

13. Je bae slaapt

Geloof ons, hij/zij ligt heus niet de hele dag opnieuw af te spelen in zijn/haar hoofd. Na enkele van bovenstaande dingen gedaan te hebben zal je lief gewoon gaan slapen, zoveel is zeker.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.