Home Love Daten 5 dingen die je wel en niet mag doen als je crush...

5 dingen die je wel en niet mag doen als je crush interesse in je verliest

Ga hem niet stalken op social media!

crush
© Unsplash @joshrh19

We weten dat het moeilijk is als je crush plots geen interesse meer heeft of als je merkt dat hij die stilaan aan het verliezen is. Op zo’n moment zijn er enkele dingen die je als meisje moet doen en dingen die je juist niet mag doen. Die sommen wij even voor je op!

Lees jullie oude berichten niet opnieuw

You’ll thank us later, maar lees alsjeblieft jullie sms’jes niet opnieuw. De jongen waarmee je toen berichtjes uitwisselde is niet meer dezelfde als nu en die zal hoogstwaarschijnlijk ook niet meer terugkomen. Voor jou dan toch niet. We weten dat het moeilijk is om niet terug te denken aan de goeie momenten, maar je zal er jezelf meer kwaad dan goed mee doen.

Vraag hem om af te spreken

Dat is de beste manier om te ontdekken of hij nog iets van interesse in je heeft. Stel dus voor om samen iets te gaan doen en als hij toezegt of een ander moment voorstelt, weet je dat hij je nog leuk vindt. Als hij vaag antwoordt, een excuus verzint of je voorstel gewoon afwijst, weet je hoe laat het is. We weten dat het niet gemakkelijk is om de eerste stap te zetten, maar het is wel de oplossing wanneer je vreest dat hij interesse verliest, maar het niet zeker weet.

Stalk hem niet op social media

Geloof ons: daarmee doe je jezelf meer kwaad dan goed. Het is natuurlijk héél verleidelijk om via social media alles over hem te ontdekken, maar misschien vind je dan wel dingen die niet zo fijn zijn? Stel dat hij de foto van een meisje liket of dat hij plots op een foto staat met een meisje, dan zal je je alleen maar slechter voelen. En als hij helemaal geen contact heeft met andere meisjes, zal je je toch nog rot voelen, omdat hij zóóó knap, maar niet van jou is. Wegblijven van zijn accounts, dus! Heb je het moeilijk om de verleiding te weerstaan? Roep dan hulp in van je vriendinnen of leid jezelf af door een film of serie te kijken.

Praat met zijn vrienden

Als jij en je crush gemeenschappelijke vrienden hebben, kan je eens van de gelegenheid gebruikmaken om uit te zoeken of hij ook maar iets over je heeft gezegd. Is hij doorgegaan met zijn leven, is hij zijn interesse volledig kwijt, heeft hij iemand anders? Dat zijn allemaal dingen die zij je misschien wel kunnen vertellen. Natuurlijk mag je hier niet te ver in gaan. Blijf volwassen en vraag ook niet té veel van hen. Meestal willen zijn vrienden er ook niet in betrokken worden. Ken je niemand van zijn vrienden echt goed? Dan pas je deze tactiek beter niet toe, want het zijn nog steeds zijn vrienden en niet de jouwe.

Denk aan goede vooruitzichten

Je bent tot de conclusie gekomen dat je crush helemaal geen interesse meer in je heeft en dat doet pijn. Het beste wat je nu kan doen is relativeren. Denk eraan dat je voor hem al verliefd bent geweest en dat dat na hem ook wel weer zal gebeuren. Hij is niet de enige jongen op aarde, ook al voelt het wel zo. Probeer gewoon te onthouden dat dit gevoel niet voor altijd is!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.