Home Love Daten 11 eigenschappen die je crush véél belangrijker vindt dan het uiterlijk

11 eigenschappen die je crush véél belangrijker vindt dan het uiterlijk

8. Je bent verstandig. 

jongens
© Getty

Als je denkt je crush verliefd op je te laten worden door topjes met een diep decolleté of een strakke jeans te dragen, think again. Hij/zij heeft meer dan een mooie verpakking nodig om het pakje aantrekkelijk te vinden. Met deze 11 eigenschappen win je hem/haar wél voor je.

1. Je bent jezelf.

Het allerbelangrijkste: wees gewoon jezelf. Geen stoere, luide of giechelende versie van jezelf, maar just you. Doe je dus niet anders voor dan je bent en maak je vooral niet te druk om wat anderen van je vinden.

2. Je kan goed luisteren.

Je crush zoekt hetzelfde als anderen: iemand om tegen te praten, iemand die oprecht geïnteresseerd is in wat hij/zij te zeggen heeft. Geef je date de kans om zijn/haar verhaal te doen, zonder hem/haar telkens te onderbreken of je eigen mening te roepen.

3. Je bent zorgzaam.

Stiekem wil je crush toch wel iemand dat goed voor hem/haar zorgt. Laat met kleine dingen zien dat je om die persoon geeft. Leg hem/haar af en toe lekker in de watten en help hem/haar als hij/zij hulp nodig heeft.

4. Je bent spontaan.

Probeer niet te veel te plannen, maar wees spontaan en laat je verrassen. Of verras hem/haar eens!

5. Je bent zelfverzekerd.

Iemand die zelfverzekerd lijkt, is heel aantrekkelijk. Je weet wat je wilt en je bent niet bang om dat te zeggen. Let op! Zelfverzekerd zijn is niet hetzelfde als arrogant zijn. Daar knappen mensen helemaal op af.

6. Je bent grappig.

Het is geweldig als je samen met iemand kan lachen. Dat je betekent niet dat je als de gekke hyena van ‘De Leeuwenkoning’ moet beginnen giechelen om elk klein mopje dat je crush maakt. Maar toon dat je zelf ook weleens funny uit de hoek kan komen en plaag hem/haar een beetje.

7. Je bent positief.

Niemand houdt van een zaag. Jouw crush dus ook niet. Als je een hele dag loopt te zeuren over die ruzie met je vriend(in) of je bad hair day, zal hij/zij je snel beu zijn. Trouwens, positief in het leven staan is iets dat je gewoon ook voor jezelf moet leren. Je zal er veel gelukkiger van worden.

8. Je bent verstandig. 

Nee, je hoeft echt niet alleen maar tienen te scoren om je crush eindelijk voor je te laten vallen. Wat die persoon wel belangrijk vindt is dat jullie samen interessante gesprekken kunnen voeren en dat je gezond verstand toont.

9. Je bent geen barbie.

Natuurlijk houdt hij/zij er ook van als je echt een girly girl bent. Maar als jullie naar het strand gaan heb je echt geen dikke laag make-up nodig. En please don’t be a drama queen als je een keer een nagel breekt.

10. Je kan goed koken.

Een ouderwetse: de liefde gaat door de maag. Als je eens lekker voor je date kookt, zal zijn/haar hart voor je smelten. De volgende keer is het aan hem/haar, natuurlijk.

11. Je geniet van eten.

Gezond en evenwichtig eten is natuurlijk belangrijk. Maar niemand houdt ervan als een date continue calorieën aan het tellen is. Geniet gewoon lekker van een pizza of bakje friet samen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.