Home Love Flirten Deze dingen vinden jongens irritant aan ons meisjes

Deze dingen vinden jongens irritant aan ons meisjes

Foto: We Heart It

Wij irriteren ons wel eens aan jongens, maar jongens zijn ook wel eens annoyed door ons … Logisch natuurlijk, maar waar irriteren ze zich dan zo aan? Wat vinden ze nu echt superirritant aan ons girls? Wij hebben het voor je uitgezocht!

1. Optutten

Jongens snappen nooit dat wij zo lang bezig zijn met ons optutten. Wij willen er nu eenmaal goed uitzien! En nee boys, dat is niet speciaal voor jullie… Oké misschien soms, maar meestal doen we het omdat we het zelf zo leuk vinden!

2. Overdrijven

Ze vinden ook heel vaak dat wij heel erg overdrijven. Uhm, pardon? Als we een spin zien schreeuwen we nou eenmaal: OH MY GOD! Daar is niets overdreven aan, dat is gewoon hoe wij ons voelen op dat moment. Punt.

3. Doorsturen

Ze weten dat we dit doen, gesprekken doorsturen naar onze BFF’s. Jongens vinden het maar irritant, zó is een gesprek toch nooit privé!? Maar wij willen nu eenmaal alles delen met onze BFF. Of we het nu doorsturen of niet, ze krijgt het toch wel te horen!

4. Alles delen met je BFF

Deze sluit een beetje aan op die hierboven, maar jongens vinden het super irritant dat wij alles, maar écht alles, met onze BFF delen. Terwijl hij liever dingen privé houdt…

5. Forgive and forget

Als een jongen een ruzie oplost, is hij daarmee vergeven en vergeten. Bij ons meisjes ligt dat toch net even iets anders… Wij vergeven je wel, maar vergeten doen we nooit en dat vinden ze toch zó irritant!

6. Jaloers zijn

Tja… Soms kunnen wij meisjes het nu eenmaal niet hebben als onze lover of crush met een ander meisje praat. Jongens vinden dit superirritant!

7. Niet stoppen met praten

Of hij nu naar een voetbalwedstrijd zit te kijken of bezig is met gamen, hij vindt het super irritant dat wij daar doorheen praten… Wij denken op onze beurt weer: “Je kunt het toch ook gewoon allebei tegelijk doen?”. Maar blijkbaar niet…

8. Complimentjes accepteren

Jongens vinden het irritant dat wij niet gewoon een complimentje kunnen accepteren. We hebben namelijk altijd een weerwoord klaar of zeggen dat het helemaal niet waar is!

9. Schuldig laten voelen

Waar ze ook een hekel aan hebben is dat wij zo goed zijn aan hen een schuldgevoel aanpraten. Als we onze zin niet krijgen, zijn we daar vooral heel erg goed in …

10. Niet zeggen waar we boos over zijn

Sorry hoor, maar dit horen boys toch ook gewoon zelf te weten!? Zij hebben ons nu eenmaal kwaad gemaakt …

Nog meer stuff about boys:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.