Home Love Flirten Mannen complimentjes geven? Dat doe je zo!

Mannen complimentjes geven? Dat doe je zo!

Complimentjes
Copyright: We Heart It

Wij zijn gek op complimentjes, maar heel stiekem krijgen jongens ze ook graag! Hoe je dat het best aanpakt? Wij geven jullie tips!

Zeg dat je trots bent op hem

Mannen smelten als je zegt dat je hem steunt en in hem gelooft. Het geeft hem zelfvertrouwen en dat zal zich vertalen in enorm veel liefde.

Prijs zijn uiterlijk de hemel in

Niet enkel wij kunnen onzeker zijn over ons uiterlijk, ook mannen hebben soms hun twijfelsEen extra bevestiging kan dus zeker geen kwaad.

Compliment

Toon waardering

Vertel hem dat je apprecieert wat hij doet voor jou. Luistert hij graag naar je? Toon hem dat je die kwaliteit erg op prijs stelt. Zelfs als het gaat over kleine dingen kan je hem een goed gevoel geven door dat even te benadrukken.

Respect

Studies toonden aan dat mannen respect belangrijker vinden dan geliefd worden. Hem het gevoel geven dat je respect hebt voor hem in een relatie is dus cruciaal.

Vertrouw zijn leiderscapaciteiten

Het is een typisch mannelijk trekje, jongens zijn nu eenmaal graag de leider. Als jij hem daarin vertrouwt, zal hij zich extra mannelijk voelen. Het ultieme compliment dus!

Aantrekkingskracht

Uiterlijk is één ding, maar aantrekkingskracht gaat toch nog een niveau verder. Krijg je nog steeds blozende wangen of knikkende knieën als je hem ziet? Tell him!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.