Home Love 9 ‘fouten’ die je kan maken bij het geven van een handjob

9 ‘fouten’ die je kan maken bij het geven van een handjob

En hoe je ze dus ook vermijdt.

handjob
© Unsplash @nativemello

Je kan misschien proberen om voorbereid te zijn op seks door erover te praten met vriendinnen, maar toch zal je vaak nog voor verrassingen komen te staan. Je bent natuurlijk bang om fouten te maken en daarom zijn wij er voor je. Dit zijn de do’s en don’ts  bij het geven van een aftrekbeurt.

Elke eerste keer is spannend en loopt niet altijd van een leien dakje. We vertelden je al wat je moet weten voor je hem voor de eerste keer orale seks geeft. Dit keer spreken we over een ander aspect van zijn bevrediging: namelijk aftrekken. Natuurlijk kan je nooit écht iets mis doen qua techniek op vlak van seks, maar er zijn nu eenmaal dingen die beter voelen dan andere. Dit zijn negen ‘fouten’ die jij kan maken bij het geven van een handjob.

1. Juwelen aanhouden

Als je iemand bent die constant ringen en armbanden draagt, doe je die beter af voor je eraan begint. Je denkt misschien dat het geen verschil zal maken, maar trust us, it does. Het is heel gevoelig daar beneden en je wil hem dus geen pijn doen met je juwelen.

2. Niet afwisselen met ritme en snelheid

Een tip die je moet onthouden bij seks: durf af te wisselen. Zowel van positie, van ritme als van snelheid. Je moet natuurlijk niet om de vijf seconden switchen, maar als je hem een handjob geeft, zal hij het vast leuk vinden als je niet constant op dezelfde manier en hetzelfde tempo bezig blijft. Ga daarom eens sneller en dan weer trager, gebruik zijn hele lichaam en focus dan weer enkel op zijn penis, gebruik één hand of twee handen. Twijfel je of je het wel goed doet? Vraag hem gewoon eerlijk wat hij lekker vindt. Op basis van wat je doet, kan hij je de juiste richting in leiden.

3. De ballen negeren

Om een of andere reden worden de ballen van een man vaak vergeten. Terwijl dat net een van de belangrijke onderdelen is. Gebruik je ene hand om met zijn edele deel bezig te zijn en gebruik je andere hand om zijn ballen te masseren. Sommige jongens vinden het leuk, anderen niet. Er is maar één manier om te weten te komen of jouw vriend het leuk vindt: just ask!

4. De volledige schacht vergeten

Het is mogelijk om zo gefocust te zijn op de eikel dat je de rest van de penis vergeet. Toch vinden jongens het leuk als je zijn volledige lid masseert. Plaats je ene hand op de eikel en je andere rond de schacht of gebruik je hand om op en neer te gaan. Je kan afwisselen zoals je zelf wilt, maar onthou dat je handen overal mogen zijn.

5. Te hard knijpen

Zoals we daarnet al zeiden: een penis is héél gevoelig. Daarom is het belangrijk dat je niet te hard knijpt terwijl je bezig bent. Je vriend zijn edele delen dienen niet als stressbal! Natuurlijk hangt het af van persoon tot persoon hoeveel druk je erop mag zetten. Begin dus zacht en zo kan je langzaam aan opbouwen. Vraag hem ook om eerlijk te zeggen als hij het niet leuk vindt.

6. Glijmiddel vergeten

Veel mensen denken dat glijmiddel enkel nodig is uit noodzaak, wanneer penetratie bijvoorbeeld niet lukt. Toch is dat niet zo. Het glibberige goedje wordt ook gebruikt om wat meer plezier te brengen in de slaapkamer. Bijvoorbeeld wanneer je hem aftrekt. Op die manier glijden je handen veel gemakkelijker over zijn penis en door de betere wrijving zal hij ook meer genieten. Velen gebruiken ook speeksel of handlotion, maar glijmiddel doet nog altijd het beste zijn werk. Er bestaan ook varianten met een speciaal effectje.

7. Te snel gaan

Wanneer je erin begint te komen, kan het gebeuren dat je opeens veel te snel beweegt met zijn lid in je handen zonder dat je het beseft. Tot je hem per ongeluk pijn doet. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Trage momenten bouwen meer intensiteit op.Toch wil dat niet zeggen dat je constant in slow motion moet gaan. Zoals we eerder al zeiden: wissel gerust af qua snelheid en beweging en vraag hem wat hij leuk vindt.

8. Alleen focussen op zijn penis

Niet alleen de ballen worden tijdens een handjob over het hoofd gezien. Zijn volledige lichaam is je aandacht kwijt eens je bezig bent. Zijn buik of bovenbenen masseren, zal hij vast een leuke verrassing vinden en zal ook de spanning opbouwen.

9. De voorhuid over het hoofd zien

Tijdens het aftrekken moet je goed opletten met de voorhuid. Te hard naar achteren trekken of blijven haperen met je nagels zal hem niet bepaald deugd doen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.