Home Love Daten 8 (gratis) last-minutevalentijnscadeautjes waar je partner sowieso blij mee is

8 (gratis) last-minutevalentijnscadeautjes waar je partner sowieso blij mee is

Hier zal je gegarandeerd mee scoren.

last-minutevalentijnscadeautjes
© Shutterstock

We zijn niet allemaal even romantisch, maar op valentijn proberen we ons toch van onze beste kant te laten zien. Had je geen tijd om iets speciaals te kopen voor je geliefde of ben je gewoon extreem vergeetachtig? Geen paniek, wij zijn er voor jou! Hier zijn 8 last-minutevalentijnscadeautjes die je niets kosten.

1. Schrijf zelf brief.

Akkoord, het is cheesy en héél erg ouderwets, maar het is en blijft wel een klassieker. Wie krijgt immers niet graag een brief waarin te lezen staat hoeveel iemand van je houdt? Ga aan je bureau zitten en schrijf alle redenen op waarom je van je partner houdt.

2. Maak iets lekkers.

De liefde van de man gaat door de maag, zoveel is zeker. Bak een lekkere chocoladetaart of maak zijn lievelingsgerechtje klaar. Daarmee zal je gegarandeerd scoren. Vergeet niet om eventueel ook een lekker dessertje te voorzien. Tip: aardbeien zijn namelijk een afrodisiacum. Vonken in de slaapkamer verzekerd!

3. Trek sexy lingerie aan.

Niet voor hem, natuurlijk, maar voor jou! Trek je mooiste lingeriesetje aan en loods hem mee naar de slaapkamer. Verwen hem na je heerlijke maaltijd in bed en laat die aardbeien hun werk doen.

4. Organiseer een game night.

Is je partner een gamer en heb je daar normaal gezien een hekel aan? Zet die frustraties vanavond dan opzij en speel samen met hem zijn favoriete spelletje of probeer verschillende games uit. Zo ontdek je misschien zelf iets wat je leuk vindt en ontdek je iets wat je vaker samen kan doen.

5. Kijk samen een horrorfilm.

In plaats van de traditionele romantische film te bekijken, probeer je vanavond eens een goeie horrorfilm. Misschien niet zo romantisch, maar het is de perfecte kans om dicht bij je partner te kruipen en hem eens flink vast te nemen.

6. Geef hem/haar een (erotische) massage.

Haal heerlijke massageolie in huis, steek wat kaarsjes aan en dim de lichten. Zeg tegen je partner dat hij zich volledig mag ontspannen en laat je handen al het werk doen. Wedden dat hij het geweldig vindt en dat er achteraf ook nog een dessertje voor jou volgt?

7. Stel een doos met lekkers samen.

Stop zijn favoriete snacks, drankjes en snoepjes samen in een doos en doe er een mooi papiertje, een strik en een leuk kaartje omheen. Voilà, je hebt het perfecte valentijnscadeau waar hij echt iets aan heeft. Toegegeven, het is niet helemaal gratis, maar ook met een beperkt budget kan je hier iets heel leuks van maken.

8. Maak een bonnenboekje.

Laat je van je creatiefste kant zien en knutsel een leuk bonnenboekje in elkaar met dingen waarvan je weet dat hij blij er blij mee zal zijn. De afwas doen? Check! De auto wassen? Check! Je kan natuurlijk ook de pikante toer op gaan. Hoe jij je bonnenboekje invult, is helemaal up to you!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.