Home Love Deze 9 leuke challenges kan jij samen met je besties doen

Deze 9 leuke challenges kan jij samen met je besties doen

Dit zorgt sowieso voor een dagje ultimate fun!

challenges
© Unsplash

Je hebt nog enkele dagen om volop van de kerstvakantie te genieten. Profiteer ervan en chill nog maar eens lekker met je beste vriendinnen. Willen jullie eens wat anders doen dan een filmmarathon? Check dan deze grappige challenges. Dit zorgt sowieso voor een dagje ultimate fun!

1. Chubby bunny

Ga naar de supermarkt en sla superveel marshmallows in. Gooi de marshmallows in een grote schaal en zet ‘m op tafel. Doe daarna een voor een een marshmallow in je mond. Wie de meeste marshmallows in haar mond kan stoppen wint de challenge. Heb je er over? Dan is het ook lekker in een  chocolademelk natuurlijk!

2. Geblinddoekte visagist

Dit wordt lachen! Verzamel al jullie make-up (natuurlijk niet jouw mooiste) en verdeel de groep in tweetallen. Vervolgens is het de bedoeling dat jullie elkaar een make-over geven. Maar let op: de persoon die de make-over geeft moet een blinddoek om. Het team dat de mooiste look creëert wint.

3. Lachen is verboden

Plof met z’n allen op de bank en speel grappige YouTube-video’s af. Als iemand begint te lachen, krijgt ze een streepje achter haar naam. Doe dit ongeveer een kwartiertje. De girl met de minste streepjes achter haar naam heeft gewonnen.

4. Raad het object

Verdeel de groep in twee en verzamel per team allerlei kleine objecten in het huis. Doe vervolgens per team de objecten in een grote kartonnen doos en wissel van doos met het andere team. Nu is het de bedoeling dat ieder teamlid geblinddoekt in de doos gaat grabbelen en moet raden wat het object is. Het team dat de meeste objecten raadt, is de winnaar!

5. Life gives you lemons

Food challenges zijn altijd een succes! Snijd een aantal citroenen in partjes en leg ze op het aanrecht. De persoon die de meeste partjes leeg kan zuigen zonder op te geven wint. Trust us: deze challenge is lastiger dan hij lijkt.

6. 100 laagjes make-up

Probeer om 100 laagjes nagellak of lipstick bij jezelf aan te brengen. Het meisje die dit het snelste voor elkaar krijgt is de big winner. De resultaten zijn gegarandeerd hilarisch!

7. Bubblegum

Iedereen is gek op kauwgom, maar na een uurtje is de smaak er vaak vanaf. Met deze challenge heb je daar geen last meer van. Sla zoveel mogelijk kauwgom in (het liefste met een fruitsmaakje) en kijk welke girl de meeste kauwgumpjes tegelijk kan kauwen. Hierna hoef jij voorlopig even geen kauwgom meer te zien…

8. Blind tekenen

Voor veel girls is tekenen best lastig, maar tekenen zonder te zien wat je doet is pas echt next level. Verdeel de groep in tweetallen en verzamel pennen en papier. Blinddoek de eerste kandidaat en beslis met de groep een gezamenlijk object (zoals bijvoorbeeld een huis of bloem). De geblinddoekte girl die het object het mooiste kan tekenen wint de challenge.

9. Raad het liedje

Doe om de beurt een koptelefoon op en kies een leuk liedje op Spotify. Zorg ervoor dat de andere meiden het liedje niet kunnen horen of zien. Zing vervolgens het liedje uit volle borst mee. Het meisje dat de meeste liedjes het snelste raad is de winnaar!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.