Home Love LOL: 15 grappige/bizarre seksweetjes die je moet gelezen hebben

LOL: 15 grappige/bizarre seksweetjes die je moet gelezen hebben

Wist jij dit al?

seksweetjes

We gaven je al een waslijst met interessante weetjes over sperma, tepels en piemels, maar natuurlijk mag het ook eens wat grappiger zijn. Daarom konden we je de meest hilarische en meest bizarre feiten over seks niet ontzeggen. Komt-ie!

1

Er zijn al vier verschillende pausen overleden terwijl ze middenin een vrijpartijtje zaten. Dit terwijl de paus helemaal geen seks mag hebben…

2

Mannelijke testosteronlevels en sperma bedragen nog maar 25 % van wat ze een eeuw geleden waren.

3

De linker testikels hangen bij een man vaak lager dan de rechterkant.

4

Vrouwelijke pinguïns doen aan prostitutie. Onderzoekers observeerden hoe ze seks hadden met makkelijke pinguïns (die niet hun partner waren) in ruil voor steentjes die ze gebruikten om een nestje te bouwen.

5

Mannelijke fruitvliegen die geen partner kunnen vinden, hebben een grotere kans dat ze naar alcohol grijpen dan fruitvliegen die makkelijk vrouwtjes aantrekken. Waar zouden ze de booze halen?

6

Homoseksuele mannen hebben een grotere penis dan hetero’s. Nu weten we vanwaar de uitdrukking ‘alle goede mannen zijn homo’ vandaan komt…

7

Hoe groter zijn ballen, hoe groter de kans dat hij vreemdgaat. Groter is dus niet altijd beter.

8

Mannelijke fietsers riskeren impotentie. De constante druk van de zadel op hun geslachtsdelen kan schadelijk zijn voor de voortplantingsorganen.

9

Hetero mannen zoeken even vaak naar online foto’s van penissen als van vagina’s. Het is onduidelijk of ze dit doen ter vergelijking met hun eigen instrumenten, of omdat ze het leuk vinden om ernaar te kijken.

10

1 op de 10 kinderen in Europa zijn verwerkt op een bed van Ikea.

11

Twee derde van zowel mannen als vrouwen hebben al eens gefantaseerd over iemand anders terwijl ze seks hadden met hun partner.

12

Bijna de helft van alle mannen is bezorgd dat hun penis te klein is.

13

Een eetlepel sperma van de gemiddelde man bevat zo’n 300 miljoen spermacellen en zeven calorieën.

14

Mannen die selderij eten, worden aantrekkelijker gevonden door vrouwen. Door de bestanddelen van selderij geeft het mannelijk lichaam signalen en geuren af die vrouwen aantrekken.

15

Een mens brengt gemiddeld 20,160 minuten al kussend door in zijn leven. Dat zijn 336 uren, 14 dagen of twee weken. Hou die lippenbalsem maar dicht bij de hand.
Bron: Glamour, Thought Catalog
Tekst: Eva Davidova

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.