Home Love Daten De nieuwste datingtrend ‘pokemoning’ klinkt schattiger dan hij is

De nieuwste datingtrend ‘pokemoning’ klinkt schattiger dan hij is

Als je het ons vraagt, is het eigenlijk een mooier woord voor bedriegen.

Pokemoning
Shutterstock

Single and ready to mingle? Pas dan maar op voor de allernieuwste datingtrend Pokemoning. Hierbij probeert iemand zo veel mogelijk partners tegelijkertijd te vergaren.

‘Gotta catch ’em all’. We hoorden het Ash indertijd heel graag zeggen. Wat we nooit hadden gedacht, is dat het op een bepaald moment ook een datingtrend zou worden. Voor diegene met veel fantasie: nee, je hoeft niet plots uit te gaan met een lookalike van Pikachu of je te verkleden als Charmander op je volgende uitje.

De nieuwste datingtrend Pokemoning is helaas iets minder schattig. Bij dit fenomeen probeert iemand zo veel mogelijk dates of partners tegelijkertijd te scoren om zo alle gewenste eigenschappen te verzamelen die je hoogstwaarschijnlijk toch niet in één persoon vindt.

Verschillende individuen

De een is superknap, maar niet grappig. Terwijl de andere dan weer een heerlijk gevoel voor humor heeft, maar niet van voetbal houdt. Diegene die dan wél graag een balletje trapt, is helaas niet zo snugger en de slimmerik is tot grote ergernis een enorme sloddervos. Het is enorm moeilijk om al die eigenschappen in één persoon terug te vinden, dus bij Pokemoning zoek je dan maar gewoon verschillende individuen, zodat je toch aan je trekken komt.

Mooier woord voor player

In plaats van lieve beestjes in Pokéballen te verzamelen spaart de Pokemoner harten van nietsvermoedende dates. Als je het ons vraagt, is het eigenlijk een mooier woord voor player of bedrieger. Niemand is perfect, dus in plaats van het onmogelijke te verwachten van hun wederhelft zouden ze beter eens goed naar zichzelf kijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.