Home Love 7 onredelijke dingen die we allemaal weleens doen bij ons lief

7 onredelijke dingen die we allemaal weleens doen bij ons lief

3. Ruzie zoeken, gewoon omdat je er zin in hebt

lief
© Getty

90% van de tijd ben je een lieverd, een zonneschijn, een pracht van een meid. Maar heel soms ben je gewoon een moody mens. En dan is je lief vaak het eerste slachtoffer. Ja hoor, we zijn al-le-maal guilty as charged.

1. Een slechte dag op hem afreageren

De leerkracht heeft tegen je geroepen, je had een bad hair day én het regende terwijl je naar zijn huis fietste. Maar kan je lief daar iets aan doen? Nope, en toch krijgt hij de volle lading.

2. Boos zijn om iets wat hij deed vóór jullie samen waren

Hij kuste ooit met je worst enemy en je wordt misselijk wanneer je er aan denkt. Je wéét dat je er niet pissed om mag zijn, want jullie waren nog niet samen. Maar toch gaat je bloed altijd koken wanneer je eraan herinnerd wordt. Grrr, waarom net zij?!

3. Ruzie zoeken, gewoon omdat je er zin in hebt

Stiekem vind je het een beetje leuk wanneer hij na een ruzie heel lief is om het weer goed te maken. Dus waarom niet zo’n kleine discussie uitlokken? Geef maar toe, je hebt het al eens gedaan, toch?

4. Blijven volhouden dat je hem iets al verteld had en hij het vergeten is, terwijl je zelf twijfelt of je ’t wel hebt gedaan

‘Jij luistert echt nooit naar mij…’ Het slachtoffer uithangen terwijl je arme lief zo z’n best doet om je ervan te overtuigen dat hij het écht niet wist, je bent er een master in.

5. Vragen wat hij van je nieuw kapsel of outfit vindt en dan op je tenen getrapt zijn wanneer hij het niet mooi vindt

Je vroeg zijn mening, maar wel zijn positieve mening, du-uh!

6. Cranky zijn wanneer hij één keer te laat is, terwijl jij een onverbeterlijke telaatkomer bent

Jij moet wel je haar, outfit én make-up verzorgen voor een date, hij moet gewoon een T-shirt aantrekken en een petje opzetten…

7. Zeggen dat er niets is wanneer hij vraagt wat er is, en dan boos worden wanneer hij het zo laat

Je zei dan wel ‘niets’, je bedoelt natuurlijk ‘Ik word er zo boos van wanneer je stoer doet als je vrienden erbij zijn en mij geen aandacht geeft!’. Heeft hij dat nu écht niet door?

Bron: Cosmopolitan

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.