Home Life 6 redenen waarom je beter af bent zonder hem

6 redenen waarom je beter af bent zonder hem

Je hebt nu lekker meer tijd voor jezelf!

zonder hem
© Unsplash

Net gedumpt door jouw vriendje? Net de meest pijnlijke break-up ooit meegemaakt? Don’t worry, girl! Want dit is waarom jij volgens ons beter af bent zonder hem.

Meer tijd voor je vriendinnen

Girls just wanna have fun! Geniet van al die extra tijd die je kan doorbrengen met je vriendinnen. Elke keer dat jullie iets leuks doen kan je in het achterhoofd houden dat je anders die leuke tijd zou missen, omdat je nog met hem samen zou zijn.

Lekker meer tijd voor jezelf

Woehoew, eindelijk ongegeneerd vrijdagavond doorbrengen in je pyjama met een grote zak chips terwijl je naar je favoriete serie kijkt. Je hebt nog heel wat in te halen en daar heb je nu genoeg tijd voor.

Shopping time

Al dat geld dat je normaal zou spenderen aan dates met hem kan je nu helemaal spenderen aan jezelf. Had je niet net ergens een superleuke sweater gezien? Kopen!

Je doet wat je zelf wil

Vond hij die ene kleur mascara niet leuk bij je? Vond hij je mooier in jurkjes dan in broeken? En liet jij je door hem eigenlijk zeggen wat je niet mocht dragen? Fout! Vandaag is de dag dat je helemaal gaat doen wat je zelf wil. En newsflash, dat moet je altijd doen. Als hij je zegt wat je moet dragen dan is hij niet de juiste persoon voor jou.

Hello boys

Je bent terug beschikbaar en daar mag je helemaal van profiteren. Flirt er op los, kijk je ogen uit. Genoeg visjes in de zee die wel eens jouw perfect match zouden kunnen zijn.

Meer kans om jouw perfect guy eindelijk te ontmoeten

Als hij je dumpte of jullie gingen op een vervelende manier uit elkaar dan weet je dat hij niet de juiste voor je was. En dat betekent maar een ding: nu heb je meer kans om een jongen te vinden die wél helemaal bij jou past. En dat is alleen maar positief, toch?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.